2777
2789
عنوان

کدبانو ها و خانه دارای حرفه ای و کار بلد بیاید کار دارم باهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 46 پست
الویه رو سس مایونز نمیزنم سس مخصوص الویه میزنم ک خیلی خوشمزه میشه

سس مخصوصش چیه اما س یا خودت میسازی

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
تایپیک زیادی هست تواین مورد😐😐😐

بازم تکرار بشه اشکالی نداره که

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لپه هام دیر پزن دو سه ساعت باید بزارم تو زودپز.یعنی با جوش شیرین بزارم تو اب بمونه یا بجوشونم؟

منم یمدت لپه هام دیرپز بودن هیچ چاره ای جز زود پز ندارن اون ناجوانمردا

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من لپه هام دیر پزن دو سه ساعت باید بزارم تو زودپز.یعنی با جوش شیرین بزارم تو اب بمونه یا بجوشونم؟

بریز قابلمه لپه هارو یه قاشق جوش شیرین بزن یبار اندازه 5دقیقه تا ده دقیقه بجوشون بعد آبکش کن بریز تو پیاز داغت بپزه

من امسال برای اولین بار پودر لبو درست کردم به عنوان رنگ غذا برنجو قرمز کردم واسه تزیین خیلی ذوق کردم ...

چطوری پودرشو درست کردی

خوش رنگ میشه؟؟ 

چطوری درست کردی؟

لبو رو رنده درشت کردم گذاشتم رو بخاری خشکه خشک شد بعد تو اسیاب پودرش کردم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

خیلی خوشرنگ میشه

سیر رو خرد میکنم میذار ظرف دردار تو فریزر برای مصرف طولانی مدت

میتونی سیرو رنده هم کنی بریزی تو روغت زیتون بریزی تو شیشه تا 6ماه یخچال میمونه 

آفرین دمت گرم