2777
2789
عنوان

همسرم خیلی سردشده.خیلی داغونم

3237 بازدید | 138 پست

وقتی باردارشدم.۳ماه اول بخاطراینکه اتفاقی برابچه نیفته رابطه نداشتیم.بعد۳ماه گفتم دیگ مشکلی نداره اگ رابطه داشته باشیم.ولی قبول نکردو سلامتی بچه رو بهونه کرد.خودم چندباری رفتم سمتش خیلی سردبرخوردکردوب زوررابطه برقرارکرد.باخودم گفتم حتماازسلامتی بچه میترسه که اینطوری میکنه.تو۶ماهگی افتادم ب لکه بینی ودکتررابطه روممنوع کرد.تازایمانم هیچ رابطه ای نداشتیم حتی شبابغلمم نمیکردک بخوابیم.یه چندباری گلایه کردم.یکی دوروزبغل میکردبازمیشدمث قبل.الان ۴۰روزه که زایمان کردم.۴۰روزخونریزی داشتم خونه مامانم بودم.بعد۴۰روزکه قطع شدم اومدم خونه.توقع داشتم شوهرم بعد۵ماه بیادسمتم. ولی انگارنه انگار.دیشب خودمواماده کرده بودم وقتی دیدم خبری نیس شروع کردم ب دعواکردن ک معلوم نیس چجوری سیرشدی که سمت من نمیای.الکی اینوبهونه کردکه من نمیدونستم پاک شدی و فلان.درصورتی که خودش قشنک خبرداشت.گف فرداشب جبران میکنم.منم گفتم حالم هم ازخودت ب هم میخوره هم اززندگی کردن با تو.قسمم خوردم که دیگ نمیزارم دستت ب من بخوره.امروزبادوتاشاخه گل اومد خونه.من بی محلی کردم.توقع داشتم شب بیادبغلم کنه ازدلم دربیاره ولی هیچ تلاشی نکرد.این مردی نیس که ۵ماه رابطه نداشته باشه.قبلااگ یه هفته نمیخوابیدیم دیوونه میشد.بنظرتون داره بهم خیانت میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به جای دعوا قشنگ بشین باهاش حرف بزن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

هیییییییی

فقط میتونم بگم خیلی درکت میکنم

باز خوبه گل برات خریده خواسته از دلت دربیاره

اومد سمتت کشش نده

بعد از یه مدت طولانی، تا دوباره مچ بشید ممکنه کمی زمان ببره

اگه اومد گلایه نکن تو گرم باش🌷

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........