2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظرتون

40 بازدید | 2 پست

من خیلی وقته دنبال خیاطیم بعد به دوستمم گفته بودم امروز اومده میگه من تو گروه هستم اگه خواستی من نصف پولو میگیرم برات فیلمارو میفرستم اولش قبول کردم گفتم حله

اما بعدش فک کردم گفتم اینهمه من بهش بی منت لطف کردم حالا یبار کارم بهش افتاده پول میگیره الانم پولو زدم ولی میگم از دفعه ی بعد یکار دیگه بکنم

نه اینکه بحث پول باشه هاا نه حاضرم کل پولو به استاد بدم ولی خب زور داره من همیشه لباسامو موقع مهمونی میخواست بهش میدادم دوران دبیرستان هم مشکلی داشت پایش بودم و.. حالا به نظر شما چیکار میشه کرد با اینکه تقصیر خودم بود

هزینه آموزش صفر تا صد خیاطی چیه 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.