2777
2789

بچم هشت ماهشه از چهارماهگیش مرتب پریود شدم و گاهی جلو مینداختم اما عقب نه

دوره هامم ۲۸روزیه..اخرین بار ۱۳ابان شدم..جمعه بیبی چک مدیکور نواری ک از پارسال داشتم گذاشتم مثبت شد..همسرم رفتن مدیکور کاستی گرفتن منفی شد..البت بیبی دوم ک منفی شد با ادار صبحم ک مال یک ساعت پیشش بود از ادارمم ینی ببخشیدا از همون لیوانی ک نمونه نواریو گرفتم برداشتم..

فرداش که شنبه بود صب یکدونه گذاشتم احساس کردم یه هاله کمرنگ داش شایدم نداش و دقیق مشخص نشده بعد رفتم ازمایش بتام صفر بود فرداش زنگیدم ب ازمایشگاه توزی دادم جریانو دوباره نمونمو گذاشته بودن دستگاه گفتن صفر شده بتام..

دیروز رفتم دوتا امپول پروژسترون زدم

امروزم بیبی چک کاستی ریما گذاشتم منفی شد.   

کسی تجربه اینجوری داره که حامله بوده باشه؟

خلاصه اینکه یک بیبی مثبت پررنگ.دو بیبی منفی مطلق.یکدونه که دقیق نفمیدم چطوریه و بتای صفر.    توروخدا دعا کنین حامله نباشم😭😭😭😭😭

اینم بگم اخرین رابطم برای تقریبا ۱۶.۱۷روز قبل از ازمایش بتام بود ینی همون هولوش تخمگ گذاری..جلوگیریمم طبیعبه. 

کسی اینجور بوده ؟بنظرتون‌دوباره بببی بزارم یا برم ازمایش؟

لایکم نکنین..برا حاجتم لطفا صلوات بفرستین..ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه شدی؟!

آزمایش دقیقه دیگه.

قطعا نیستی.

به فرض محال هم باشی، دیگه چیزی نیست که اینجور جز و وز کنی دختر

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
دیوونه شدی؟! آزمایش دقیقه دیگه. قطعا نیستی. به فرض محال هم باشی، دیگه چیزی نیست که اینجور جز و ...

توروخدا دعا کنین نباشممم اصلا توانایی ندارمم

منم دوران شیردهی گاهی وقتاخیلی عقب مینداختم یه باریه ماه کلانشدم رفتم آزمایش دادم منفی شددکتره آمپول نداد گفت برواصلااسترس به خودت نده بهت قول میدم دوروزه پریودمیشی واقعااینطوری شدبه خودت استرس نده ایشالانیستی

نیستی عزیزم خیالت راحت 

وقتی بتات صفر بوده یعنی صد در صد باردار نیستی یک ده روز صبر کن امپول پروژسترون اثر بزاره  پریود میشی

این پریود نشدنت به خاطر حجم استرس بالاته

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

منم دوران شیردهی گاهی وقتاخیلی عقب مینداختم یه باریه ماه کلانشدم رفتم آزمایش دادم منفی شددکتره آمپول ...

خداکنه...فقط دعا کن نباشم که همه جا پر شده حاملم...بعدم دعا کن زودتر پریود شم

توروخدا دعا کنین نباشممم اصلا توانایی ندارمم

بچه هم داری شیر میدی و خون به جیگر خودت و طفل معصومت می کنی؟!

نیستی عزیزم. نیستی

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!