2777
2789
عنوان

کلینیک باروری نوید دکتر کاشف

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 20 پست
سلام نه گفتم دیگه برم ازمایش بدم بدون استرس

کار خوبی کردی... ان شاءالله خبرمثبتو زود بدیا فردا.. توکل به خدا

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میخوام بدونم مراحلش چطوریه من میخوام از شهرستان برم چقدر طول میکشه 

سلام عزززیزم خوبی

گلم یسوال داشتم

شما پیش دکتر اسرافیلی میرین؟راضی هستین؟

منم فردا پیش ایشون وقت دارم میخوام برم تو سیکل میکرو

تا الان ۲ میکرو ناموفق تو ابن سینا داشتم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزززیزم خوبی گلم یسوال داشتم شما پیش دکتر اسرافیلی میرین؟راضی هستین؟ منم فردا پیش ایشون وقت ...

سلام عزیزم 

خوب با مرکز مام که اولین بار رفتم خیلی فرق داره و پرونده ای وجود نداره که ببینی داری چیکار میکنی مثلا دستور داروهای پانکچرو همه توی یه تیکه کاغذ بهم دادن 

بیمارستانم عرفانم با اینکه بیمارستانه ولی بخش ای وی اف اصلا مجهز نیست نسبت به مام حتی ازمایش قبل عمل نمیگیرن نوار قلب نمیگیرن نمیدونم ابن سینا چطوریه وای برای من مام روالش اینجور بور حتی من دوتا انتقال وسط بخشی که منتظر بودم تا برم اتاق عمل هم دیدم تا اونجا بودم البته از دکترای دیگه بدون سونو و شستشو حتی 

دکتر اسرافیلی نمیدونم چطوری انتقال میدن چون هنوز باهاشون انتقال نداشتم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام عزیزم  خوب با مرکز مام که اولین بار رفتم خیلی فرق داره و پرونده ای وجود نداره که ببینی دا ...

سلام عزیزم ممنونم

بنظر من مهم آمار مثبتاشه ک زیاده

منم امروز اولین بار پیششون ویزیت شدم

خیلی خانم باردار اونجا بود 

توکل ب خدا ان شا الله ما هم بزودی زود نتیجه بگیرم و باردار بشیم من ک رفتم پیشش خیلی امیدوار شدم

ابن سینا ک افتضاحه افتضاح شلوغ شده خیلی برا مریض وقت نمیزارن من ک راصی نبودم اونجا دوتا انتقال منفی داشتم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم  خوب با مرکز مام که اولین بار رفتم خیلی فرق داره و پرونده ای وجود نداره که ببینی دا ...

سلام عزیزم خوبی ؟ب امید خدا انتقال دادین؟

من تو سیکل پانکچرم با دکتر اسرافیلی از پسفردا باید آمپولامو ان شا الله شروع کنم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
مشکلتون چی بود ای وی اف شدین من خودم مشکلی ندارم ولی شوهرم اسپرمش کم تحرکه و جهش نداره عمل واریکوسل ...

سلام عزیزم امیدوارم پیام منو ببینی ، ببخشید شما کلنیک نوید رفتین راضی بودین؟ منم از شهرستان میخوام برم الان جواب گرفتین ایشالا؟؟ شوهر منم واریکوسل داشت عمل کرد اما تحرکش صفره ، میخوام برم نوید اما میگن پولکیه و از این حرفا