من یه پسرِ ۹ روز دارم که با عدد بیلیروبین ۴.۵ از بیمارستان در ۲۴ ساعت اول زندگیش مرخص شد، در ۴ روزگی تست رو تکرار کردیم که به ۱۴.۵ رسید که به مدت دو شب و سه روز توی دستگاه موند که عدد به ۸.۷ رسید و مرخص شد که اون روز ۶ روزِ بود امروز که ۹ روزه بود تست رو تکرار کردیم که به ۱۰ رسیده دوباره ، از طرفی امروز جواب تست عربالگری که تو ۴ روزگیش دادیم اومد که تیروییدش tsh عدد ۵.۲ رو نشون داد که اونجوری که خودم سرچ کردم باید زیر ۵ باشه وگرنه که کمکاری داره و باید هرچه سریعتر درمان شه ولی امروز دکترش میگه اشکال نداره ولی خیلی دلم اشوبِ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خوبی میشه بگی مرحله دوم تی اس اچ چند شد و چه اقدامی براش انجام دادین؟
سلام طبق نطرِ دکتر ما مجدد واسه پسرمون تو ۶ هفته تست رو تکرار کردیم به صورت وریدی نه از پاشنه پا ، و بهمون گفت که بالا بودن تی اس اچ تو بچه هایی که زود دنیا میان خیلی شایع هست ، و ما هم تکرار کردیم تست رو و خداروشکر ۳.۶ شد ، عدد درست باید زیر ۴ باشه اگر هم بالا باشه علیرغم اینکه باید خیلی زود پیگیر شد چون اثرات مغزی میزاره رو بجه درماانش خیلی خیلی سادست ، و با یه قرص کوچولو کاملا درمان میشه حالا شما هم تکرار کنید ایشالله که اینبار اومده پایین اگرم خدای نکردهدنیومده باشه درمانش خیلی سادست