سلام
در کم کردن اشتها که موثره من به شخصه تا الان 6 تا ساشه رو مصرف کردم و عین قبل به تحرکم ادامه میدم قابل توجه که تحرک من یه سرکار رفتن و اومدن به خونه یا گاهی پیاده روی برای خرید و ....و آشپزی توخونه و جمع جور کردن هست و در کل بخاطر خواصش دارم استفاده میکنم و گفتن دوره اش 40 روزه یعنی بعد 40 روز خوردن این ساشه ها باید خودتو وزن کنی هر چقدر فعالیتت بیشتر باشه بهتره لازم به ذکره که حتما باید آب و مایعات زیادی هم استفاده کنی چون سیستم چربی های بدن اینطوریه که وقتی مایعات زیاد مصرف کنی و تحرک داشته باشی منجر به کاهش وزن میشه توی خورشت و ماست هم خوبه بریزین توی خواصش گفته تری گلیسیرید و کلسترول و قند را پایین میاره و متعادل میکنه و باعث تقویت قوای بدن میشه کی شنیده که سبوس برنج میتونه بد باشه؟ با خیال راحت استفاده کنید بعد از یه مدت استفاده احساس سیری میکنید من روز سوم اینطوری شدم و در طول روزم دیگه علاقه ای به ریزه خواری ندارم و شکمم خوب کار میکنه
به نظرم استفاده کنید و تحرک داشته باشین خصوصا یک ربع بعد از خوردن ساشه بیفتین به تحرک و خونه رو جارو کنید یا برید بیرون خرید یا برقصید یا حتی یه فعالیت ساده راه رفتن و از سر کار برگشتن به خونه یا بالا و پایین رفتن از 30 تا پله کافیه یادتون باشه موفق از آن کسیه که تلاش میکنه من بعدا دوره خوردنم که تموم شه باید 7 کیلو لاغر بشم میام و اگر شد نتیجه ام رو بهتون میگم...