2777
2789

رعتم براعفونت زنان دکتر داکسی سایکلین و مترو نیدازول داده گفته دوتا تو ن بخورید و فلوکونازول و شیاف کلوتریمازول هم برامن .اما شوهرم الان سه روز میکذره اصن یه قرص خورده .من چیکار کنم😭😭😭؟؟؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف کن دوتاتاپیکا گزارش بزن مرسی برات ایت الکرسی میخونم هرکی گزارش زد بگه ایت الکرسی بخونم

من گزارش زدم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

اگر نخوره فقط شما درمان بشین ممکنه دوباره عفونت بگیری راضیش کن بخوره با یه لیوان آب برو قرص رو بذار دهنش مجبور بشه بخوره

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
برات شوهرت چی داده مگه؟

داکسی و مترو نیدازول داده باهم بخوریم اونم اصلا نمیخوره میگ من.مشکلی ندارم 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
اگر نخوره فقط شما درمان بشین ممکنه دوباره عفونت بگیری راضیش کن بخوره با یه لیوان آب برو قرص رو بذار ...

بردم همین الان تف کرد تواب گف بمن ربطینداره 😥😥😥تو بخور خوب بشی .بش میگم چطور اونموقع ک رابطه میخای ب تووربط داره. ج نمیده 

داکسی و مترو نیدازول داده باهم بخوریم اونم اصلا نمیخوره میگ من.مشکلی ندارم 

بهش بگو پ قید بچه رو بزن 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
بهش بگو پ قید بچه رو بزن 

بچه داریم یه دونه دوساله 

بردم همین الان تف کرد تواب گف بمن ربطینداره 😥😥😥تو بخور خوب بشی .بش میگم چطور اونموقع ک رابطه میخا ...

وا چه لجباز😑

حالا یه قرصه دیگه بخوره این مسئله مشترکه،مردا عین بچه ها میمونن 

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
وا چه لجباز😑 حالا یه قرصه دیگه بخوره این مسئله مشترکه،مردا عین بچه ها میمونن 

اصلااا درمورد قرص خوردن راه نمیاد .بشدت لجباااازه 

اصلااا درمورد قرص خوردن راه نمیاد .بشدت لجباااازه 

والا این مردا درمورد هر چیزی لجبازن خدا صبرمون بده

والا این مردا درمورد هر چیزی لجبازن خدا صبرمون بده

اونذفعه ک رفتم دکتر پا ب پام خورد تا دوماه عفونت نگرفتم 

اونذفعه ک رفتم دکتر پا ب پام خورد تا دوماه عفونت نگرفتم 

چرا هی مدام عفونت میگیری بررسی کن دلیلشو