2777
2789
عنوان

کنار مامانم بودم تو خیابون یکی مزاحمم شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 150 پست
دوستم میگفت بخدا داداشم از پسره بزرگ تر بود😂 با شاسی بلند هم بوده دوستم میگفت خاک تو‌سر من😂😂😂 ...

من‌بودم خودمو از برج‌میلاد مینداختم پایین😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخواستم به مامانم بگم چون ترسیدم یهو بابامم سر برسه دعوا شه ولی دیگه حس کردم دستش بهم خورد وایساد ...

خب که چی؟چند سالته عزیزم؟انقد از این موضوع ها بعدا برات پیش میاد که یاد میگیری اصلا به هیچ جاتم نگیری

زندگی چقدر شبیه ماسولست،سقف خیال یکی کف روزمرگی یکی دیگست✨
کجاش ب وجد اومده؟ناراحته

حتما دفعه اولش بوده منم دفعه اول حالم بدشد با این که با فرم مدرسه وچادر بودم یعنی خاک برسر مادر پسره که همچین بچه ای به دنیا اورده و بزرگ کرده

Kya mujhe pyaar hai🥰😍

من بیست سالمه و تنها اصلا بیرون نرفتم

خیلی ترسیدم بخدا

اصلا یخ کرده بود دست و پامم

دیگه بعدش که به مامانم گفتم یکم نصحیتم کرد که نترس و اینا هرکی خواست اذیتت کنه سریع برگرد و داد بزن تا بره

کاش از اولش سکوت نکرده بودم😔 بچه ها شماها چیکار میکنین تو این مواقع من ترسیدم بابام بیاد و بلایی ...

اگه توحالت عادیم باشم کارش ندارم اگه ناراحت باشم میرینم تو دهن ننش

Kya mujhe pyaar hai🥰😍
کاش از اولش سکوت نکرده بودم😔 بچه ها شماها چیکار میکنین تو این مواقع من ترسیدم بابام بیاد و بلایی ...

یه بار یه عرب لب مرز میخواست قرنیه چشممو با دستگاه نگاه کنه به من اشاره کرد به مامانم گفت متاهل یا مجرد؟با یه حالت هیزانه گفت مامانم گفت برو گمشو پدر سگ 😐🤣

مامان من یه بار یه پسره رو گیر اورده بود انقدر بدبختو نصیحت کرد و ازش سوال پرسید 🤦

اخرشم فهمید مامانش فوت کرده و پسره کلاس دوازدهمه 

الان ۶_۷ ماه گذشته هنوز بعضی وقتا به مامانم زنگ میزنه و دوساعت مامانم نصیحتش میکنه 😁