2777
2789
عنوان

زایمان کردم طبیعی. دو ساعت پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 4968 بازدید | 184 پست
مبارکههههههه 💋💋💋💋انشالله سایه پدر و مادرش همیشه رو سرش مستدام باشه گلی❤️ از طرف من حتما بوسش ...

مرسی عزیزم. حتما 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه.ان شاء الله عروسش کنی. روایته بعد زایمان،تمام گناهان مادر بخشیده میشه. میشه برام دعا کنی تا ...

مرسی عزیزم. حتما گلم

عزیزم استانه تحمل درد ادمها متفاوته یکی طبیعی میزاد راحته ، یکی سزارین برلش بهشته اصلا و ابدا ن ...

دقیقا 

توروخدا دعام کن الان پاک پاکی به خاطر دو دخترام دعام کن گناه دارن شوهر هر لحظه بیرونم میکنه دخترام گ ...

حتما عزیزم. الهی هر چی میخوای خدا بده بهت

قربوووونت دوست من😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘😘😘😘

عزیزمی خوشگلم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
[QUOTE=167599162]مرسی عزیزم. میخواستم بگم نترسین. واقعا بعد زایمان فقط نهایت نیم ساعت از سرما لرزیدم ...

از 4 تا 6 و نیم. با دهانه رحم کاملا بسته. سریع فول شدم. ماما خودش کلی تعجب کرد

عزیزمی خوشگلم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ...

در این دنیای فانی دارمت ، دوست

چو عشق بی کران من دارمت ، دوست

به حرفی که زنم بشنو نگو نه

بقرآنی که خوانم دارمت دوست😍💕

بانو_سایه#  

اینم شعر بنده برای تو دوست 

الان گفتم😶

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹
من لحظه ای که بستری شدم، آمپول فشار زدن، دردهای غیر قابل تحمل از همون لحظه شروع شد، سر دو ساعت فول ش ...

اااخی یکی اونجا مثل شما درد کشید اخرشم سزارین شد

راسته که هر چی لگن بزرگتر باشه زایمان طبیعی راحتتر🤔🤔🤔🤔🤔

دلیل نمیشه. یکی ورزشکار بود. با لگن خیلی خوب... از 12 درد کشید تا 8 شب فول شد. تکواندو کار بود بدنش سفت بود

مبارکه گلم توروخدامنوهم دعاکن چندساله منتظرم مادربشم 😔

حتما عزیزم. واسه همه دعا کردم لحظه زایمانم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز