2777
2789
عنوان

کیا با خوردن آب و زردچوبه پری شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57127 بازدید | 53 پست
نه ندادم از بس هر دفعه تست زدم منفی شد دیگه نزدم 

بزن دیگه این سری ۱۰ روز گذشته اگ نبود بعد این چیزا بخور

چون سینه ات درد میکنه میگم ایشالا ک بارداری عزیزم

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
جدی؟من موقع پریود شدن خیلی درد دارم ولی پریودم همیشه منظمه

من دردو ب شدت دارم هیجوقتم منظم نی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟من موقع پریود شدن خیلی درد دارم ولی پریودم همیشه منظمه

والا دوستم من بهش گفتم خورد قبل پریودی رفت سنو داد 19 تا کیست ریز داشت بعد تو پریودی خورد میکفت وحشتناک خونریزی داشته و تیکه های مثل خوشه انگور 5 تا دیده که افتاده بعد از اینکه پریودیش تموم شد 5 روز بعدش رفت دکتر گفت دیگه هیج کیستی نداشته 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خوردی جواب داد زردچوبه؟ چن‌ روز  آب پیازه خورد؟

من نخوردم 

اب پیاز نه پیاز قرمز پوست بیرونیش هست نازک و خشک اونا رو میجوشند روزی 3 تا لیوان خورده تو کل پریودیش جز روز اخر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بزن دیگه این سری ۱۰ روز گذشته اگ نبود بعد این چیزا بخور چون سینه ات درد میکنه میگم ایشالا ک بارداری ...

خدا از زبونت بشنوه واقعا فکر نمیکنم من دیکه باردار بشم خیلی ناامیدم علیم پریودی هم دارم تازه هیچ کدوم از علایم حاملگی هم ندارم 

خدا از زبونت بشنوه واقعا فکر نمیکنم من دیکه باردار بشم خیلی ناامیدم علیم پریودی هم دارم تازه هیچ کدو ...

منم تو اقدامم عزیزم درکت میکنم خیلی حس بدیه این سری ک حس میکردم جدی جدی حامله ام از بس ب خودم تلقین کردم کلی حس کاذب گرفته بودم حتی توقع نداشتم جواب آزم منفی شه 

تستم منفی شد باورم نشد رفتم آز هم دادم حالم گرفته شدولی سپردمش دست خدا هروقت ک خودش صلاح بدونه میده ..توهم نگران نباش هرچی بیخیال تر باشی بهش فکر نکنی بهتر میگیره اهمیت نده بهش بگو هروقت ک بیاد بهو خدا سوپرایزت میکنه

ولی الان حتما اول ی تست بده

من نخوردم  اب پیاز نه پیاز قرمز پوست بیرونیش هست نازک و خشک اونا رو میجوشند روزی 3 تا لیوان خو ...

شیرازی هستی؟ منم شیرازیم😍 ..اگ تحت نظر دکتری نیستی برو پیش گویا مددی خیلی دکتر خوبیه تو شیراز

شیرازی هستی؟ منم شیرازیم😍 ..اگ تحت نظر دکتری نیستی برو پیش گویا مددی خیلی دکتر خوبیه تو شیراز

ارع خوبی همشهری 

میریم پیش شمالی و کوکبی میخواستم برم پیشش نشد ولی باید برم این سری پیش نام اور جهرمی چون من دیابت دارم 

ارع خوبی همشهری  میریم پیش شمالی و کوکبی میخواستم برم پیشش نشد ولی باید برم این سری پیش ...

..فدات گلم.

نام اور شنیدم اسمش ولی اون دوتا.. حالا ایشالا ک باراداری عزیزمم