2777
2789
عنوان

کیا با خوردن آب و زردچوبه پری شدن؟؟

56464 بازدید | 53 پست

تو همین نی نی سایت خوندم گفته بودن بعضیا خوبه جواب میده

منم چن روزه عقب انداختم الان ی لیوان درس کردم خوردم 

یعنی پریود میشم؟ اخه با زعفرون اینا ک خوردم نشد

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طعمش بد نبود منم 10 روز نشدم 

سینه هام بیش از اندازه درد میکنن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

ادرارشون پررنگ شده فک کردن پری شدن

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
چه مزه ای بود؟؟؟ 

بد مزه من بینیمو گرفتم سریع خوردم پشتشم ی نارنگی خوردم ک طعمش بره..ولی قابل تحمل بود

ادرارشون پررنگ شده فک کردن پری شدن

منم یه دکتر تب سنتی گفت بخور 

تازه گفت که پوست پیاز قرمز رو بجشونم بخورم با نبات هم پریود میشم هم تو پرویدی بخوری کیست ها میفتن دوستم خورده رفته پیش دکتر گفت هیچی کیست نداره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
طعمش بد نبود منم 10 روز نشدم  سینه هام بیش از اندازه درد میکنن

تست بارداری دادی؟ 

من دادم منفی بود آزم 

بد نبود طعمش سریع بخوری نمیفهمی

منم یه دکتر تب سنتی گفت بخور  تازه گفت که پوست پیاز قرمز رو بجشونم بخورم با نبات هم پریود میشم ...

جدی؟من موقع پریود شدن خیلی درد دارم ولی پریودم همیشه منظمه

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
تست بارداری دادی؟  من دادم منفی بود آزم   بد نبود طعمش سریع بخوری نمیفهمی

نه ندادم از بس هر دفعه تست زدم منفی شد دیگه نزدم 

منم یه دکتر تب سنتی گفت بخور  تازه گفت که پوست پیاز قرمز رو بجشونم بخورم با نبات هم پریود میشم ...

خوردی جواب داد زردچوبه؟

چن‌ روز  آب پیازه خورد؟