2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخواستم همین کارو کنم دیدم سوالاش ترکیبی ان

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
چ بد، همه هم بخوام بخونم خیلی زمانبره که

رشتت چیه؟؟

۷ماه مونده ینی نمیتونی همشو؟

من خودم دوسال کنکور دادم

اینقده متفاوت بود

امسال ولی اسون تره سال قبل بیشترش از دهم و یازدهم بود چون کرونا بوده دانش اموزا سال اخر خوب نخوندن

امسال فک کنم تعداد تستا نزدیک بهمه 

از سال یازدهم زیاد میومده تو این سالهای اخیر ولی اینجوری خوندن ریسکه

حداقل بودجه بندی رو ببین مال سالای قبل طبق اون تمرکزت رو بزار رو درسای مهم تر بعد اگه وقت اضاف اوردی برو سراغ بقیه

🌱
رشتت چیه؟؟ ۷ماه مونده ینی نمیتونی همشو؟ من خودم دوسال کنکور دادم اینقده متفاوت بود امسال ولی اسو ...

انسانی هست رشتم 

من هنوز هیچ کدوم درسا شروع نکردم متاسفانه بخاطر این میترسم وقت نکنم و وقت مو بیشتر روی درسای مهمتر بذارم

شما رتبه تون چند شده ؟

انسانی هست رشتم  من هنوز هیچ کدوم درسا شروع نکردم متاسفانه بخاطر این میترسم وقت نکنم و وقت مو ...

بیست و خورده ای 

امسال میخوام بخونم باز ینی یه ماهه شروع کردم 

بنظرم که میتونی همرو بخونی خیلی خوب

به دلت بدراه نده

🌱