2777
2789
عنوان

ی سوال کوچیک داشتمممم

102 بازدید | 15 پست

بچه ها با یه نفر که یکم باهم رودربایستی داشتیم گفتم خیلی گَنگی ... منظورم این بود که خفنه ... اما ناراحت شد ینی ممکنه گَنگ معنی بدی داشته باشه؟؟؟ ادم محترمیه فکر نمیکنم بد برداشت کرده باشه بعدش توضیح دادم اما یه جوریه که انگار یه حرف خیلی بد زدم،،، ممکنه معنی بدی داشته باشه؟؟؟

ن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

گنگی یعنی چه؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کسی که نمیتونه خوب حرف بزنه کسی که کلمات رو خوب تلفظ نمیکنه و نحوه بیانش افتضاحه...تا جایی که من میدونم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

شاید بجای فتحه، ضمه گذاشته و خونده

گُنگ ینی نا مفهموم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

این گنگ من تو نت سرچ کردم گنگ یا گنگستر

تو یه اهنگی اولین بار گفتن بعد اون تو دهن همه میچرخه 

میگن مثلا طرف گَنگش بالاس .... 

در اصل میگن به یه گروه خلافکار گفته میشه😐

ولی بین ما ایرانیا فکر میکنم وقتی بخایم بگیم طرف خفنه میگن گنگش بالاس ...

یکی معنی درستشو بگه گیج شدم الان

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
شاید بجای فتحه، ضمه گذاشته و خونده گُنگ ینی نا مفهموم

متوجهم من بعد بهش توضیح دادم منظورم چی بودش و حتی معذرت خواهی کردم دوبار اما هیچی نمیگه گفتم ناراحتی ازم میگه نه مهم نیست .... 

اخه متوجهم نمیشم که دقیقا چی فک میکنه

متوجهم من بعد بهش توضیح دادم منظورم چی بودش و حتی معذرت خواهی کردم دوبار اما هیچی نمیگه گفتم ناراحتی ...

اگه معذرتخواهی هم کردی و توضیح دادی پس دیگه نگران نباش

الان دیگه مشکل از اونه که اگه ناراحته نمیگه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
گنگ مخفف گنگستره همون امریکای جنوبی که تفنگ داشتن و وحشی بودن از این بعد هرچیزی که مد میشه رو نگو ...

اما من زیاد دیده بودم برای این که طرف خفنه میگفتن

و اووووولین بار بود که استفاده کردم اینو

خیر سرم میخاستم تعریف کنم ...😐

اگه معذرتخواهی هم کردی و توضیح دادی پس دیگه نگران نباش الان دیگه مشکل از اونه که اگه ناراحته نمیگه

ناراحت که نیست میدونم میگه دلیلی برای ناراحتی نیست وقتی برام مهم نیستش... 

معمولا از هر کسی ناراحت نمیشه مگ براش مهم باشه

ولی خودم نگرانم که حرف بدی نزده باشم هرچند دیگه خوبم باشه تکرار نمیکنم