بچه ها با یه نفر که یکم باهم رودربایستی داشتیم گفتم خیلی گَنگی ... منظورم این بود که خفنه ... اما ناراحت شد ینی ممکنه گَنگ معنی بدی داشته باشه؟؟؟ ادم محترمیه فکر نمیکنم بد برداشت کرده باشه بعدش توضیح دادم اما یه جوریه که انگار یه حرف خیلی بد زدم،،، ممکنه معنی بدی داشته باشه؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته... فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی... 😉
متوجهم من بعد بهش توضیح دادم منظورم چی بودش و حتی معذرت خواهی کردم دوبار اما هیچی نمیگه گفتم ناراحتی ...
اگه معذرتخواهی هم کردی و توضیح دادی پس دیگه نگران نباش
الان دیگه مشکل از اونه که اگه ناراحته نمیگه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته... فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی... 😉