2777
2789
عنوان

ایست قلبی حنین علتش چیه؟

393 بازدید | 14 پست

خانمها علت ایست ناگهانی قلب جنین تو هفته دهم چی میتونه باشه؟ رشد جنین خوب بود و ضربان قلب هم داشت. اوایل بارداری هماتوم داشتم که اونم تو هفته نهم تقریبا رفع شده بود و جنین هنوز سالم بود. دیروز که میشد شروع هفته ۱۲ رفتم دکتر و گفت قلبش تو هفته دهم وایساده. هیچ علامتی هم نداشتم و ندارم. دلیلش چی میتونه باشه؟ لازمه پیگیری یا آزمایشی انجام بدم که دیگه این اتفاق نیافته؟ چقدر بعد میتونم دوباره باردار بشم. دلم خیلی گرفته دوست دارم زودتر واسه یکی دیگه اقدام کنم.

برای منم اتفاق افتاد دوبار .. تحت نظر باش هیچی نیست احتمالا باید بارداری بعدی آسپرین بخورید . احتمال خیلی زیاد خونرسانی به جنین کند بوده که احتمالا کمی انعقاد خونتون مشکل داشته ولی حتما تحت نظر دکتر باش و حتما آزمایش انعقادی بده بعد باردار شو

خدایی که به شدت کافی است 

عزیزم متاسفم😔😔انشاا... خدا برات جبران میکنه 

گاهی به خاطر نقص خود جنین این اتفاق میفته و قادر به دامه حیات نیست

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا خوندم علتش میتونه مشکلات ژنتیکی و کروموزومی باشه کلا سقط جنین یهو و بی علت دلیلش این میتونه با ...

نه گلم خونرسانی به جنین‌کند میشه این اصلی ترین دلیله متاسفانه

خدایی که به شدت کافی است 
برای منم اتفاق افتاد دوبار .. تحت نظر باش هیچی نیست احتمالا باید بارداری بعدی آسپرین بخورید . احتمال ...

آسپرین میخوردم. آمپول روگام زده بودم. شیاف و قزص هم دکتر داده بود. کاری نیست که برای نگهداری و سلامتش نکرده بودم

آسپرین میخوردم. آمپول روگام زده بودم. شیاف و قزص هم دکتر داده بود. کاری نیست که برای نگهداری و سلامت ...

پس حتما ازمایشات لازم و بده بعد باردار شو به حرف یسری دکار احمقم‌گوش نده که بعد دو  الی سقط دنبال دنلیل بگردین از همین الان دنبالش باش

خدایی که به شدت کافی است 
به خاطر مشکل کروموزومی هست احتمالا... الان دارو می خورید واسه سقط؟

هنوز نه. دیشب تازه فهمیدم. دکترم میگه باید طی یک هفته دوبار سونو بدی بعد اجازه تجویز دارو سقط میدن ولی وقتی جنین رشد نمیکنه چرا باید یک هفته با بچه مرده ام گریه کنم و زندگی. دوست دارم سقط بشه. شاید خودم برم پیاده روی و زعفرون و اینها که زودتر بیافته

هنوز نه. دیشب تازه فهمیدم. دکترم میگه باید طی یک هفته دوبار سونو بدی بعد اجازه تجویز دارو سقط میدن و ...

هیچ لکه ای هم نداری؟انشالله خدا جبران میکنه برات بهش اعتماد داشته باش 

هیچ لکه ای هم نداری؟انشالله خدا جبران میکنه برات بهش اعتماد داشته باش 

نه ندارم اصلا باورم نمیشه. دکتر میخواست جنین به همسرم نشون بده. چقدر ذوق داشتیم. دلم خیلی برای همسرم سوخت.

نه ندارم اصلا باورم نمیشه. دکتر میخواست جنین به همسرم نشون بده. چقدر ذوق داشتیم. دلم خیلی برای همسرم ...

منم این اتفاق واسم افتاد ولی لکه بینی داشتم ۱۱ هفته..

خیلی سخت بود ولی فراموش شد