خانمها علت ایست ناگهانی قلب جنین تو هفته دهم چی میتونه باشه؟ رشد جنین خوب بود و ضربان قلب هم داشت. اوایل بارداری هماتوم داشتم که اونم تو هفته نهم تقریبا رفع شده بود و جنین هنوز سالم بود. دیروز که میشد شروع هفته ۱۲ رفتم دکتر و گفت قلبش تو هفته دهم وایساده. هیچ علامتی هم نداشتم و ندارم. دلیلش چی میتونه باشه؟ لازمه پیگیری یا آزمایشی انجام بدم که دیگه این اتفاق نیافته؟ چقدر بعد میتونم دوباره باردار بشم. دلم خیلی گرفته دوست دارم زودتر واسه یکی دیگه اقدام کنم.
برای منم اتفاق افتاد دوبار .. تحت نظر باش هیچی نیست احتمالا باید بارداری بعدی آسپرین بخورید . احتمال خیلی زیاد خونرسانی به جنین کند بوده که احتمالا کمی انعقاد خونتون مشکل داشته ولی حتما تحت نظر دکتر باش و حتما آزمایش انعقادی بده بعد باردار شو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خاطر مشکل کروموزومی هست احتمالا... الان دارو می خورید واسه سقط؟
هنوز نه. دیشب تازه فهمیدم. دکترم میگه باید طی یک هفته دوبار سونو بدی بعد اجازه تجویز دارو سقط میدن ولی وقتی جنین رشد نمیکنه چرا باید یک هفته با بچه مرده ام گریه کنم و زندگی. دوست دارم سقط بشه. شاید خودم برم پیاده روی و زعفرون و اینها که زودتر بیافته