2777
2789
من مشکوک به مسمومیت بارداری بودم هر هفته برام ازمایش نوشت و مدام باید فشارم رو میگرفتم که بالا نره خ ...

بخاطر مسمومیت بارداری سز شدی یا اختیاری؟چند سالتونه؟

عشقم همسرم و فرزندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خواهرم ۴ ماه قبل من زایمان کرد مسمومیت بارداری داشت و کم مونده بود بچه و خودش از بین برن

من توی دو هفته ۶کیلو و نیم اضافه کردم..فشارمم۱۳ رو۸بود کهیرم زدم برام آزمایش کبد و مسمومیت بارداری نوشته خیلی میترسم

عشقم همسرم و فرزندم
من توی دو هفته ۶کیلو و نیم اضافه کردم..فشارمم۱۳ رو۸بود کهیرم زدم برام آزمایش کبد و مسمومیت بارداری ن ...

حتما زنگ بزززززن ازمایشگاه بگو اورژانسی جوابت رو بدن شما دقیقا علایم خواهرم رو داری عجله کن

تازه امروز بردم ظرف و دادم آزمایش ادرار ۲۴ساعته بود

خب من صبح میدادم ازمایشگاه ۷ بعداز ظهر جوابم رو اورژانسی میدادن تو زنگ بزن بگو حالم خوب نیس دکتر گفته اورژانسی جوابم رو بدین خواهش میکنم کوتاهی نکن 

[QUOTE=167700821]هنوز۳۴هفتم😭[/QUOTE

اگه خیلی بالا نباشه دارو میدن اگرم بالا باشه سزارین میکنن نترس عزیزم فقط شوهرت بفرست ازمایشگاه بگه کهیر بدنش خیلی زیاد شده جواب رو اورژانسی بدین