2777
2789
عنوان

نامزدی و بدبختی

231 بازدید | 18 پست

سلام توی تاپیک های قبلیم هم گفتم بهتودن درمورد مشکلات نامزدیم . خواستم جدی باهاش بحرفم بگم باید یکارخوب حداقل قبل ازدواج پیدا کنه .بهش برخورده میگه باید خودتو خانواده ت کلاهتو بندازین بالا همچین دامادی گیرتون اومده زمین دارم ماشین دارم و فلان .اخرشم بلاکم کرد الانم اس داده پشیمون میشی منو ازدست دادی بخدا بچه ها دارم میلرزم حالم بده تحقیر شدم کاملا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خوشحال باشی خواهر واقعا دلیل ناراحتیتو درک نمیکنم این خیلی خوبه که ذاتشو زودتر از وقتی ک دیر بشه بهت نشون داده و باید خداروشکر کنی 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

با همچین ادمی دو روز هم نمیشه زیر یک سقف بود گلم خدا دوست داشته که داره خودشو نشون میده خواسته شما اگه درست اعلام شده باشه هیچ ایرادی نداشته ایشون ظرفیت نداره از الان اینه وای به بعدش اگه شرایطشو داری تجدید نظر کن

خانم هیچوقت وا ندیا بابا غلط کرده کلاهتونو بندازید هوا یعنی چی به قول دکتر هلاکویی حتی اگر تو عروسی متوجه شدی کیس مناسبی نیست اژانس بگیر برو خونه ول کن عروسیو این از خودش خیلی راضیه و یه پولی تو دست و بالشه فکر کرده خبریه بی حیا مگه شما سر راهی هستی 😐☹️ واقعا اگر از الان وا بدی و بترسی کلات پس معرکست کار خوب باید داشته باشه وظیفشه یاعلی مدد✋🌹 اگر خواهرم بودید حسابشو میرسیدم

مردی از جنس جامعه🙂 به امید جهانی بدون خشم علیه بانوان سرزمینم 🌺

بنظرم تو هم الان به خونواده ات بگو و کلا هم بزن اگه عقدی هم که کاری کردی دیگه اشتباه خودته،فردا از همه چیت ایراد میگیره کسی که دخترو دیده و پسند کرده ایرادش واسه چیه فردا همه جات هم عمل کنی هیچتو نمیخواد من دختر دایم با همچین آدمی ازدواج کرد همش ایراد میگرفت ازش بش میگفت شبیه سگهای پاکوتاهی مادرش هم تو زندگیشون بود تو یه خونه و اتاقا جدا زندگی میکردن دخالت که نگو پدرش زنده بود ولی از مادرش جدا شده بودالان دختر داییم باه یه بچه طلاق گرفته البته منظورم از الان شاید ۳یا۴ سال پیش فقط ۲ یا ۳ سال باهم زندگی کردن 

چرا میخندین

کمی پست های قبلتو خوندم توصیه ام اینه خوهشا خودتو بدبخت نکن با این ادم جونت تموم میشه و تو عین جوونی پیر میشی اگه این مسائلی که مطرح کرده برات مهمه که ظاهرا مهمه بیشتر فکر کن این ادم خیلی خیلی ازخود راضی تشریف دره

خانم هیچوقت وا ندیا بابا غلط کرده کلاهتونو بندازید هوا یعنی چی به قول دکتر هلاکویی حتی اگر تو عروسی ...

هرچی داره هنوز به اسم خودش نیست از پدرش مونده و به اسم مادرشه منم باید بامادرشوهر زیریه سقف باشم انتخاب اشتباهی کردم  خدا کمکم کنه

هرچی داره هنوز به اسم خودش نیست از پدرش مونده و به اسم مادرشه منم باید بامادرشوهر زیریه سقف باشم انت ...

چرا زود جواب دادید بهشون خودتونو دست کم گرفتید ؟

وضع اقتصادیتون خوبه؟

مردی از جنس جامعه🙂 به امید جهانی بدون خشم علیه بانوان سرزمینم 🌺