2777
2789

پذیره نویسی بیمه اتکایی سامان  ( اتکاسا ) با عرضه اولیه ها خیلی تفاوت دارد.

پذیره نویسی یعنی شرکت سهامداران در تاسیس یک شرکت تازه تاسیس.

بین 3 ماه تا 2 سال اجازه معامله ندارید تا شرکت تاسیس شود.

تا شرکت کارهای تاسیس را انجام نداده سهام در بورس معامله نمیشود.

عواقب شرکت در چنین خریدهایی با خودتان است.

به بقیه دوستان در کانالها و گروهای بورسی اطلاع رسانی کنید که اشتباهها پذیره نویسی را با عرضه اولیه اشتباه نگیرند.پذیره نویسی برای افراد دراز مدت است که پولشان را برای یکی دوسال لازم نداشته باشند.و کمی ریسک هم دارد.

2 تا عرضه اولیه سه شنبه عرضه وکبهمن  و چهارشنبه عرضه بوعلی  داریم که در تاپیک دیگری تا امشب اعلام میکنم.

متاسفانه افراد کم تجربه در بورس ممکن است فریب بخورن.حتما با تحقیق وارد شوید و فقط عرضه اولیه بخرید.

بقیه سهم ها بعد از آموزش و کسب تجربه.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

من خودم هیچ وقت پذیره نویسی نمیخرم.حتی پالایش یکم هم نخریدم.چون آینده پذیره نویسی نامعلوم است.

اما عرضه اولیه ها مطمئن هستند و از فردای اونروز میتوانید معامله کنید.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

لطفا تا وقت است در همه جاهایی که دسترسی دارید اعلام کنید تا اگر کسی خبر ندارد تا وقت هست سفارش خودش را لغو کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پالایش یکم باز شده.زیر 110000 ریال برای فروش نذارید.

اگر در پرتفو نیست تغییر ناظر بزنید.تا یک روز بعدش بیاد تو صفحه شما

فکر اقتصادی عزیز ممنون بابت وقتی که میزاری. من تازه میخوام شروع کنم. امروز پالایش یکم رو  که قبلا با آپ خریده بودم تغییر ناظر زدم که بیاد تو پرتفوی. کارگزاریم مفید هست تازه میخوام شروع کنم به خرید سهم.درخواست دوستی دادم میشه قبول کنید .

اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...

اول راهم ،اصلا سر در نمیارم با ایری تریدر چطور کار کنم. چجوری متوجه بشم چه سهمی رو  کی بخرم و کی بفروشم؟ خدا خیرت بده اگه میشه راهنماییم کن. چندتا مطلب سرچ کردم از نت ولی خیلی سخت توضیح دادن متوجه نشدم چی به چیه.

بنظرتون الان برای خرید شستا ، خودرو ، فملی مناسب نیست؟ من میان مدت میخوام مثلا شش ماهه. بنظرتون سود ...

کوتاه مدت کار کنید.میان مدت یا دراز مدت برای بورس با ثبات است.بورس ما دستوری و مقطعی است.

شستا تا 3500 بالا می رود.کوتاه مدت.

خودرو تا 460 بالا می رود.کوتاه مدت

فردا تو منفی برای خرید خوبن.

اما بنظر وسپهر و سیتا فردا بخرید در منفی خیلی بهتر باشه یکی دو هفته بعد بالاتر رفت بفروشید.

چون قیمتشون خیلی پایینه.

دراز مدت فکر نکنید.چون اعتماد نمیشه کرد.وگرنه دراز مدت خیلی باید بهتر باشه.

اینارو شنیدم.

خودم که فقط عرضه اولیه میخرم.

کوتاه مدت کار کنید.میان مدت یا دراز مدت برای بورس با ثبات است.بورس ما دستوری و مقطعی است. شستا ت ...

ممنون از شما. همیشه پرسود و برکت باشید که خیرتون به بقیه هم میرسه.