2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10230 بازدید | 934 پست
@ایسان234     گلم قشنگم فدات بشم الهی دردت چیه لایک میکنی؟مشکلی داری؟قربونت برم الهی❤

😂😂😂😆😆یا ابلفض پشت این‌کلمات هزاران فحش‌نهفته است

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دردت بجونم الان میام خصوصی😍

😂😂😂✋✋✋

بچه‌ها من اددافیظ

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😂😂😂✋✋✋ بچه‌ها من اددافیظ

اددافیظ..................................... 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
😂😂😂✋✋✋ بچه‌ها من اددافیظ

فقط فرناز نی منم میخام‌بیام قربون صدقت برم عشقم خودتو اماده کن 😊😁😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

@هانی_مون  

@بلاگرفته  

@کاپ_کیک_عصبانی  

@nafasبلای۲  

خانومای گرامی دیگ حتی ب شوخیم نباید فحش بدین درحا تعلیق میشید،اع من چقدررسختمه باشماها با ادب صحبت کنم😭😭😭😭

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
فقط فرناز نی منم میخام‌بیام قربون صدقت برم عشقم خودتو اماده کن 😊😁😂

بیا فدام‌بشی😁😁😁

@هانی_مون     @بلاگرفته     @کاپ_کیک_عصبانی     @nafasبلای۲ ...

کلینتونو گیر بندازین و تا جا داره قربون صدقشششش برین 😐

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
@هانی_مون     @بلاگرفته     @کاپ_کیک_عصبانی     @nafasبلای۲ ...

باشه عزیز دلم دیگر با شما به نحو احسن صحبت خواهم کرد فرناز عزیزم🤗

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
😁😂😂😂😂😂😂وای خدانکشتت

😆😆😆😆 راس میگم دیگ این کاربر مسبب این اتفاقه و فقط باید قربون صدقش رف 😂