2777
2789
عنوان

کاش بعضیا حجاب نگیرن😏😏

674 بازدید | 50 پست

یه بنده خدایی با روسری و حجاب کامل میره استانبول با سلطان قمار و سایتهای شرطبندی رل میزنه . خب وسط اینهمه کثافت کاری اون روسری چی میگه😐😑چرا بعضیا اینجوری تربیت شدن که فقط پیدا بودن مو رو گناه حساب میکنن🤦‍♀️🤦‍♀️

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

بنظرم اینکار بی حرمتی به حجابه

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا میدونه زیر این حجاب ها چه کار هایی که انجام نمیشه🙄

دقیقا👌🏼

اگه منظورت اناشيد حسينى هست كه..

ايشون فقط پول دوس دارن قرار هم نيست هركى با حجابه ادم خوب و پاكى باشه ( با احترام به خانوماى محجبه )

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

سبک زندگی و عقاید دیگران به ما مربوط نیست ، نه حجابشون ، نه بیحجابیشون و نه روابطشون

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد