2777
2789

رفتم یک دستبندموفروختم بخاطردندونم آقاپولشوبه خودم نداد  تاقرون آخرشوخرج کرد وفقط یکمیشودادکه رفتم عصب کشی کردم حالازنگ زدن ازطرف دندونپزشکی که برم برای ادامه درمان دندونم  یک قرون پول نداریم اعصابموخردکرده ۱۰میلیون پول طلام به فنارفت  الانم نمیدونم چیکارکنم  خیلی پرمدعایه اشتباهشوقبول نمیکنه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب دندون من هم شکست  موندم برای هزینش....بیمه هم هستیم اما چه فایده که دندانپزسکیو قبول نمی ...

رفت خودش فروخت وتوحساب خودش طلافروش ریخته بوده حالادیشب زنگ زدن ازطرف دندونپزشکی که برم  ۲ملیون وهشتصدپولش میشه بهش گفتم هرجورشده جورمیکنی بهم میدی

چرا پول دست اون بود؟ رفتی فروختی پولشو دادی دست اون؟؟؟؟؟؟

نه دادم خودش فروخت طلافروشم توحساب اون ریخت پولشویکماهه دعوادارم باهاش که بهم بده پولشونداد حالام تموم شده 

رفت خودش فروخت وتوحساب خودش طلافروش ریخته بوده حالادیشب زنگ زدن ازطرف دندونپزشکی که برم  ۲ملیون ...

بهش فشار بیار....مرد باید اینده نگر باشه....هر چند که اعصاب خودت خورد میشه این وسط

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
نه دادم خودش فروخت طلافروشم توحساب اون ریخت پولشویکماهه دعوادارم باهاش که بهم بده پولشونداد حالام تم ...

تا تو باشی وسایلت دست خودت باشه خودت چه ات بود ک دادی اون ببره بفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بهش فشار بیار....مرد باید اینده نگر باشه....هر چند که اعصاب خودت خورد میشه این وسط

یکماهه کارمون دعوایه ازآخرم به هیچ جانرسیدم مرداروکه میشناسی  خیلی پرروان  

تا تو باشی وسایلت دست خودت باشه خودت چه ات بود ک دادی اون ببره بفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

توکروناهابابچه کوچیک چطوری بنظرت میرفتم من بهش اعتمادکردم 

اه چرا هزینه هاش انقور بالاس به خداا دندون حکم طلا رو داره..منم باید برم عصب کشی کنم

من یک ماه پیش رفتم واسه یک دندونم گفت ۴ملیون الان واسه روکشش میخام برم یک تومن گرونترشده میگه مواداازیکماه پیش گرونترشده خیلی اعصابم خردشد

رفت خودش فروخت وتوحساب خودش طلافروش ریخته بوده حالادیشب زنگ زدن ازطرف دندونپزشکی که برم  ۲ملیون ...

وای جدی میگی انقد گرون شده😭😭😫😫منم دندونم شکسته بخاطر کرونا نرفتم پس برم تا دیر نشده

من یک ماه پیش رفتم واسه یک دندونم گفت ۴ملیون الان واسه روکشش میخام برم یک تومن گرونترشده میگه مواداا ...

شوهرمن چند ماهه میگ برو چون کرونا بود از ترسم نرفتم الان میگ اگه رسیده باشه عصب من پول عصب کشی نمیدم چون خودت دیر رفتی.خدا رحم کنه از کجا بیاریم😭