2777
2789
عنوان

عادت بد کودک سه سال و نیم

305 بازدید | 20 پست

مامانهای عزیز لطفاً اگر تجربه ای مشابه دارید من را کمک کنید 

پسرم سه سال و نیم داره و موقع خواب باید دستش بزاره روی سینه م و بخوابه و هر وقت که خیلی گریه می‌کنه و هروقت نصفه شب بیدار میشه براش مثل مسکن میمونه و آروم میشه 

البته ناگفته نماندقبلا موقع شیر خوردن که از یک سینه شیر میخورد دستش روی سینه دیگرم میذاشت و بعد موقع شیرش گرفتم بخاطر بی تابی میکرد خودم دستش گذاشتم روی سینه م که بخوابه و این شد عادت و حالا نمیدونم چطور ترکش کنم . و حتی چطور از خودم جدا بخوابونمش

اخی 

چقد قشنگ

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ترکش ندی الان دیگه به سختی میتونی ترکش بدی، خواهرزاده من تا مدرسه هم این عادتو داشت به زور ترکش کرد

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

عادتشو ترک بده نزار شخصیت وابسته پیدا کنه

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

اروم دستشو جابجا کن مثلا بذاره رو بازوت یا گردنت یا صورتت.

دیگه خودت عادتش دادی. بچها زود تغییر عادت میدن ولی. یه هفته هی دستشو بردار بذار یه جای دیگه یاد میگیره.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

این یک مسئله خیلی مهمه باید با مشاور در میان بگذارید ..موقع از شیر گرفتن کودک متاسفانه بعضی ها برای کودک جایگزین میگذارند که کودکان به سختی اون جایگزین را ترک میکنند دختر دوستم الان 5 سالشه ولی تا وقتی که رو شکم مادرش دست نگذارد نمی‌خوابه به هیچ عنوان... 

خودت عادتش دادی نباید اینکارو‌میکردی

سعی کن ازش دورش کنی 

شبا چسب پهن زیاد بزن سینهان ببینه خشکه دیگه دست نمیزنه ی مدت اینکارو‌کن ببین درست میشه

برا جدا خوابوندش یکم‌طول میکشه مثلا ساعت۱۰میخابی پیشش تاساعت۷صب مثلا شما هرشب ی ساعتیشو‌کم کم کن مثلا ساعت شب اولی ساعت۶صب برو‌اتاق خودت و‌هی تشویقش کن بخاطر تنهایی خابیدنش اگ نمیترسه شب بعدش ساعت۵برو‌اتاق خودت هی کمتر و‌کمتر 

آره نمیدونم چکار کنم حتی سیاهش هم میکنم عاقل شده میگه برو بشورش

چی بگم والا سخته چون عقلش میرسه بنظرم از مشاور بپرس راه ترک عادتش رو یا تو نت مقاله ای چیزی سرچ کن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اروم دستشو جابجا کن مثلا بذاره رو بازوت یا گردنت یا صورتت. دیگه خودت عادتش دادی. بچها زود تغییر عاد ...

این کار را کردم مثلاً ماشین اسباب بازی موقع خواب میدم دستش که دستش خالی نباشه کمتر شده اما باز هی میاد دست ببره تو یقه من . ولی بی تاثیر نبوده و به مشکل دیگه هم که داره برای خواسته هاش اگر مخالفت کنم داد میزنه و ادامه میده و هر چی توجه نمیکنم فایده ندارد البته از وقتی کرونا اومده و تو خونه ایم اینطوری شده