2777
2789

فقط ۳ صفحه اولو خوندم و چون خیلی صفحات جلو رفته بود گفتم احتمالا کامنتم دیده نمیشه

پس بهتر دیدم تاپیک بزنم

خانومایی که با جملات زیبا و شعار گونه استارتر رو مورد عنایت قرار دادین لطفا توجه کنین

اول و از همه مهم تر اینکه

درسته احترام پدر و مادر واجبه ولی اونی که تصمیم گرفت یه بچه رو به دنیا بیاره باید بدونه بعدها به این بچه نباید به عنوان عصای پیری و کوری نگاه کنه.

دلتون پرستار و نگهبان میخواد به جای بچه اورده پولهاتونو جمع کنین توی پیری بتونین پرستار استخدام کنین.

دوم این که وقتی اصلا تا بحال اسم بیماری به گوشتون نخورده و هیچ ذهنیتی در مورد مشکلاتش ندارین بهتره یه سرچ بکنین بعد قضاوت بفرمایین

از الان که جوون هستین یاد بگیرین اون طفل معصومی رو بدون خواست خودش وارد این دنیای عجیب و وحشتناک میکنین به اندازه کافی در حقش ظلم کردین دیگه نیاز نیست بعدا هم حق زندگی راحت و بدون دغدغه رو هم ازش بگیرین.

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

من همیشه پست های شما رو دوست داشتم😍😍

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه پست های شما رو دوست داشتم😍😍

لطف دارین

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
اتفاقاا كامنت من هم همين بود متاسفانه منطق بچه هاي اينجا خيلي پايينه خيلي احساساتي هستن و اكثرا&n ...

دقیقا

ده ها بار دیدم و شنیدم

اکثرا هم جدیدا بچه های مقطع راهنمایی و دبیرستانن و فقط یه چی میگن که گفته باشن

منطق اینجا معمولا پایینه اکثرا احساسی فکر میکنن

کاش لااقل فکر کنن

یه وقتا حس میکنم اصلا فکر نمیکنن

خیلییی موافقم

دقیقا همینه همه میگن اون بزرگت کرد شب بیداری کشید 

اون مادر بوده و وظیفه داشته چون بچه به اختیار خودش ب این دنیا نمیاد و ما میاریمش و در قبالش مسیولیم اما بچه در قبال فرزند مسیولیت نداره 

اگ

خیلییی موافقم دقیقا همینه همه میگن اون بزرگت کرد شب بیداری کشید  اون مادر بوده و وظیفه داشته ...

دقیقا

میخواست نیاره

مگه چاقو زیر گلوش بوده؟

بعد میگن وای بچه خودت چه کارا بکنه

خوب اونم یکی مثل استارتر

مگه خودش خواسته وارد این دنیا بشه با این مشکلات؟

حرف دل منو زدی! واقعا گناه بچه ها چیه؟ مثه خونواده من که عمر و جوونی رو میذاری و فداکاری میکنی از ...

بله عزیزم

واقعا هم مجبور نبودی

حالا فک کن به قول شما از عمر و جوونیتم بزنی بعد طرفت منظورش نباشه.

اون دیگه خیلی سوزش داره

فدا سرت ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس

ازین به بعد به فکر خودتو زندگیت باش