2777
2789

خانوما توروخدا به بچه هاتون محبت به حیواناتو یاد بدید، اگه دوسشون ندارید هم لااقل ازار رسوندن رو یادشون ندید، این چندروزه اعصابم خیلی خورده، مدام مادر و پدر اون پسر لعنتی رو لعن و نفرین میکنم، ایشالا سرشون بیاد... 

اینارو مادرا باید یاد بدن به بچه هاشون

به خدا این همه بلا سرمون میاد از بیرحمی یه عده ست نسبت به طبیعت

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی میخواد خونمون ساخته بشه😞

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

حوصله ندارم حال ندارم هرشب سر یه چیز مسخره با شوهرم دعوامه ،دوماه پیش اومد بزنه تو صورتم خورد به دستم انگشت دستم ورم کرد و کبود شد فکر کنم در رفت تا یه مدت درد زیادی داشت تازه دردش کم شده بود که اون هفته دوباره زد دوباره کبود شده و ورم داره ،به هیچ کس هم نمیشه گفت مامانم بفهمه شر به پا میشه نگوووووووو

اخیش راحت شدم

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
خانوما توروخدا به بچه هاتون محبت به حیواناتو یاد بدید، اگه دوسشون ندارید هم لااقل ازار رسوندن رو یاد ...

چرا عزیزم مگه چی شده

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
حوصله ندارم حال ندارم هرشب سر یه چیز مسخره با شوهرم دعوامه ،دوماه پیش اومد بزنه تو صورتم خورد به دست ...

هممون با این موجودات مشکل داریم خدا از عمرشون کم کنه بزاره رو عقلشون

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
امشب از زنداداشم خیلی ناراحت شدم لعنت ب اینجور زنداداش من خودمم زنداداشم نمتونم درک کنم چرابعضیا این ...

خدا به داد ما برسه که فعلا نداریم چه عتیقه ایی گیرمون قراره بیاد خیلی میترسم

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
هممون با این موجودات مشکل داریم خدا از عمرشون کم کنه بزاره رو عقلشون

بخدا خستم کرده از لحاظ روحی فرسوده شدم 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
حالا بگم میگید به توچه ولی من اهل غیبت نیستم شمام نمیشناسیدش اینجا میگم چند روز پیش جهازبرون دعوت بو ...

تو این کرونا،،، جهازبرون.... 🥴🥴

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
یه فکری اذیتم میکنه مثل خوره به جونم افتاده اینکه اگه من بمیرم بعد من چی به سر عزیزانم میاد کی کارا ...

وااا تو نگران نباش به شوهرت خوش میگذره خانوادم یه سال گریه میکنن بچه هم اگه داری شوهره کاری میکنه فراموش بشی اصل خودتی فکر الکی نکن بگیر با ذکر صلوات بخواب

خدا به داد ما برسه که فعلا نداریم چه عتیقه ایی گیرمون قراره بیاد خیلی میترسم

من خودم زنداداشم ولی بقران تاحالا ۱ لحظه هم بهشون بی احترامی نکردم کاش مثل زنداداش من گیرت نیاد

هَرکی بِهِت بَدی کَرد نَسپارِش بِ خُدا  خُدا بَخشَندَس
انشاالله میسازین 

با این گرونی 😥