2777
2789

سلام من امروز ،۲ روزه عقب انداختم یعنی باید جمعه پریود میشدم ک نشد تا الان .بنظرتون طبیعیه جون خیلی ترشیجات و سردیجات خوردم اینماه ؟؟؟میتونه بخاطر همین باشه یا خدانکرده حامله ام؟؟؟فعلا بی بی چک هم ندارم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من ماه قبل یک هفته عقب افتاد اما پریود شدم حامله نبودم چقدددد خوشحال بودم ک نکنه حامله ام😢

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه قبل یک هفته عقب افتاد اما پریود شدم حامله نبودم چقدددد خوشحال بودم ک نکنه حامله ام😢

اخی عزیزم چون شما تو اقدام هستین خب امکانش هست عقب بیفته یا زودتر پریود بشید ولی من اقدام نبودم عزیزم ،،،،،ان شاءالله بزودی شما هم مادر میشی 😊

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اخی عزیزم چون شما تو اقدام هستین خب امکانش هست عقب بیفته یا زودتر پریود بشید ولی من اقدام نبودم عزیز ...

ممنون ان شاءالله 🥺🤲

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
چرا استرس داری رابطه محافظت نشده داشتی؟ اگر نداشتی تو فکرش نرو

ن نداشتم ولی جلوگیریم طبیعی هست.میدونی الان چرا تاپیک زدم چون یادم اومد اینماه موقع تخمکگذاری یکی دوروز ترشح صورتی رنگ داشتم ک تا حالا اصلا همچین تجربه ای نداشتم خیلی درد شدید داشتم بعضیا گفت بخاطر تخمکگذاریه و طبیعی هست و اگه بخاطر حاملگی باشه حداقل قبل موعد پریود لک لانه گزینی میبینی ،،اینماه خیلی زیاد ترشیجات خوردم همش و سردیجات میگم شاید بخاطر همین پریود نشدم تا حالا ولی خداکنه باردار نباشم و بارداری قسمت کسایی بشه ک منتظرن