2777
2789
راستشو بخوای در اصل من با این ازدواجم از دست مادرم فرار کردم. به خانواده شوهرم پناه اوردم. اوایل سع ...

اییی واااای خو مامانت نمیدونه نباید انجور بگه؟

شوهرت مثلا اگه هم کاری میکردی از ترس خانوادت نباید جرعت کنه دست روت بلند کنه.به خواهر برادرات بگو ازدواج کنن برن یا پو جمع کنن از پیشش برن ی خونه دیگ بگیرن با امکانات کم ولی اعصاب اروم.

چقد خونشون رفت و امد داری؟

منم خدا پدرمو ازم گرفت ۸ سالم بود شهید شد  مادر بعد من عروس شد  خواهر برادر تنی ندارم&nb ...

آخ عزیزم... میدونم نیاز نداره بگم خدا رحمتشون کنه! چون مورو رحمت الهی ان.. چقدر سختی کشیدی بمیرم برات..

ایشالله زندگیت ب بهترین نحو تغییر میکنه در کنار نی نی گلت

الهی شکر.

ممنونم عزیزم محبت داری🙏🏻

همچنین💖

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اییی واااای خو مامانت نمیدونه نباید انجور بگه؟ شوهرت مثلا اگه هم کاری میکردی از ترس خانوادت نباید ج ...

اونام در تلاشن با آبرو ازون خونه برن

ترس از خانوادم ؟😏😏😏😏

این دوماه اخیر خییییلی کم میرم خونشون.قبلش زیاد میرفتم بخاطر خواهربرادرام . الان دیگه بخوامم نمیتونم برم حالم خوش نیست

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
اونام در تلاشن با آبرو ازون خونه برن ترس از خانوادم ؟😏😏😏😏 این دوماه اخیر خییییلی کم میرم خونشو ...

ااای وای عزیزم.منم بابای مامانم بد اخلاق بود مامان بزرگم خودکشی کرد رفت خواهر برادرا مامانم هم یکی یکی رفتن فقط ی خاله مجرد داشتم ک ذلیلش کرده بود رفتارش مثل مامان تو بود .خالمم از خونش زد بیرون چند سال خونه برادرا بود بعدشم رفت سر کار الان ی خونه خریده داره زندگی میکنه.ولی تو ک میدونی مامانت مشکل داره عزیزم به خاطر اینکه مادره ی وقت دلش نشکنه باهاش خوب باش نهایتش ناراحتتم کرد چند وقت نرو ولی تنهاش نزار

ااای وای عزیزم.منم بابای مامانم بد اخلاق بود مامان بزرگم خودکشی کرد رفت خواهر برادرا مامانم هم یکی ی ...

خواهر بزرگم یه بار از دستش قرص ... خورد ولی خدا رحم کرد

نه تنهاش بزاریم دیوونه تر میشه نمیزاریم

دکتر بردینش عزیزم؟

نه اخه چی بگیم؟

رفتارش انگار بداخلاقی باشه

ببریم دکتر چی بگیم؟بگیم این ب ما این حرفارو میزنه؟ نمیشه ک

نه اخه چی بگیم؟ رفتارش انگار بداخلاقی باشه ببریم دکتر چی بگیم؟بگیم این ب ما این حرفارو میزنه؟ نمیش ...

با بقیه مردم هم همینطوره یا فقط با بچه هاش اینجوریه؟ا.ه فقط با شما اینجوریه شاید فک میکنه شما سر بارشین و نذاشتین ازدواج دوباره کنه.اگه هم ک با همه اینطوریه ک مشکل اخلاقی داره

با بقیه مردم هم همینطوره یا فقط با بچه هاش اینجوریه؟ا.ه فقط با شما اینجوریه شاید فک میکنه شما سر بار ...

با هممممه

اما چون یکم کم جراته با ما بیشتر . چون هررررکاری کرد ماچون مادرررر بود بازم سکوت کردیم. باورت میشه من راهنمایی بودم .سر اینکه بمن میگفت تو با تلفن زیاد صحبت میکنی یه دعوا و قشقرقی بپا کرد بیا و ببین. رفت دادگاه خانواده شکایت کرد. منو بردن دادگاه 😂😂😂😂 بخدا راست میگم دم سحر

با هممممه اما چون یکم کم جراته با ما بیشتر . چون هررررکاری کرد ماچون مادرررر بود بازم سکوت کردیم. ب ...

ااااای وواااای خدای من.امیدوارم ر چی زودتر خواهر و برادرت هم ازدواج کنن😑

ااااای وواااای خدای من.امیدوارم ر چی زودتر خواهر و برادرت هم ازدواج کنن😑

با این وجود بازم از خدا طول عمر میخوایم براش چون غیر اون کسی رو نداریم

با این وجود بازم از خدا طول عمر میخوایم براش چون غیر اون کسی رو نداریم

انشالله خدا همیشه سایه شو بالای سرتون نگه داره چون ادم از مادر یتیم میشه. همین که هم باشه خودش ی نعمته که باید شاکرش باشین.

شما هم ک میدونین این ‌کاراش دست خودش نیست پس از دستش دلگیر نشین وقتی حرفی میزنه بریو توی اتاق یا جایی ک اون نباشه و دم پرش نشین تا اروم شه