2777
2789
وای عزیزم چه سرگذشتی.چ قد سختی کشیدی و تلاش کردی واس مادرشدن.بهت تبریک میگم و تحسینت میکنم. نه عزیز ...

اره من خیلی سختی کشیدم خیلی 

درسته ۱۷ ساله هست هنوز داشت مدرسه میرفت که عقد کرد 

من همش دفا میکنم بچش سالم باشه هیچ چیز بدی براش نمیخوام آخه دعا یا نفرین اول بر میگرده به خود ادم

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون که همه رو یک جا توضیح دادی دوما اونقدر بدم میاد از آدم هایی که میگن مادر شدن لیاقت میخواد یعنی من بودم اونجا بودم میگفتم پس این همه بد سرپرست و بی سرپرست هست چی. 🤨😠لطفا ارتباطت و با جاریت کم کن معلومه نه تنها بچه اس بلکه هیچ تفکری نداره کاش بهش میگفتی مادر دختر بودن لیاقت میخواد حیف که تونداری🤣

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 

من با عمق وجودم درکت میکنم

من باردار نشدم یکسال. مادرم گفت من نفرینت کردم

شوهرم گفت چون گاهی نمازای صبحت قضا میشه خدا بهت بچه نمیده

هرکی رسید یه تیغی بهم زد

حالام که دختر بادارم شوهرم که سرد شده. پدرشوهرم تیکه بارونم میکنه

مادرم سیسمونی نمیخره

مادرشوهرم ایل و تبار میاره سرم هوار میکنه برای شام

من شکمم بزرگ شده گاهی تو‌ خیابون بعضی از مردم که مراعاتمو میکنن میخوام گریه کنم.

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
چقدر راحت دل میشکننو از خدا نمیترسن واقعا خدا جواب اونایی که دل میشکنن و دیگرانو منع میکننو زود مید ...

اگه بدونی چقدر خدا بزرگه 

یعنی من که که با این همه دارو باردار نشدم همون ماه با یه بار اقدام حامله شدم جوری که هنوز باورم نمیشه

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 

این حجم از بیشعوری از طرف خواهرشوهر و جاریت واقعا قابل درک نیست برام

چی میشه آدم انقد وقیح و گستاخ میشه؟

خیلی خوشحال شدم ک گفتی بارداری خدا بچتو صحیح و سالم حفظ کنه برات

از این حواشی خودتو دور کن و لذت بارداری و مادرشدنت رو بچش فقط ب فکر خودت و کوچولوت باش 

من با عمق وجودم درکت میکنم من باردار نشدم یکسال. مادرم گفت من نفرینت کردم شوهرم گفت چون گاهی نمازا ...

الهی بمیرم برات😔😔😔عزیزم همه رو ول کن دختر اونقدر خوبه یک محبت داری ازت خواهش میکنم خودت قوی باش اعتماد به نفس داشته باش دخترتم اونقدر مودب و قوی بار بیار که هم هم مت شه هم همه ی این آدما که میگی با دیدن رفتاراشون خجالت بکشن 

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
من با عمق وجودم درکت میکنم من باردار نشدم یکسال. مادرم گفت من نفرینت کردم شوهرم گفت چون گاهی نمازا ...

خدااااای من 

بگو ک شوخی میکنی 

وای وای وای من دیگه تحمل ندارم اینارو بشنوم

خدا بهت کمک کنه آبجی 

چرا اینقد زود ازدواج کرده حالا.شوهرت همک مشکل داشته با چ رووویی این حرفو بهت زد.چه خواهر شوهر گندی داری؟

نازی چرا اینقد عقده ایه.عزیزم دل شکستن تاوان داره خدا جوابشوداد.

تو هم ایتوری تیکه دار بزار در مورد اینکه خوشحالی زود هنگام=غم بی پایان=ضایع شدن بد هنگام😅

چ قد دلم سوخت.اخه چرا مامانت نفرین کرده بود؟

قضیه ش مفصله

مادرم مشکل روانی داره متاسفانه. همیشه زخم زبون میزد. شکنجه روحی میکرد. گفتم شوهر کنم فرار کنم از دستش

تو عقد بودم داشتم برای خودم وسیله میخریدم اومد گفت آشغالاتو نیار تو خونه من( ناراحت بود چون میگفت بگو شوهرت بله برون بگیره برات من مهمون دعوت کنم من قبول نکردم)

که منم عقده تمام شکنجه هارو خالی کردم چون خیلی تحت فشار بودم. گفتم کاش هیچ وقت منو بدنیا نمیاوردی

که الکی گریه زاری راه انداخت و گفت پس الهی خودت هیچ وقت بچه دار نشی

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
بچت چیه الان؟ پسره؟

نه عزیزم من بعد از ۳ سال خدا هرچی بهم بده میزارمش رو چشمام 

اصلا برام فرقی نداره