2777
2789
عنوان

واسه چی فامیلام اینجورین؟؟؟

150 بازدید | 19 پست

فامیلای من سمت بابام رو میگم. فوق العاده حسودن فک کنین من 4 تا عمه دارم 1 عمو دارم  هیچ کدومشون نه تولدمو بهم تبریک گفتن نه روز دانشجورو با اینکه هردوشو مامانم استوری کرد تو اینستا همشونم دیدن ولی هیچ کدوم تبریک نگفتن..... 

من فامیلای بابام همه دیپلمن حتی دختر و پسراشون.. تنها ادمی که توشون تحصیل کردس این وسط منم از همه بیشتر پیشرفت داشتم حتی از همه شون خوشگل تر و خوشتیپ تر و قد بلند ترم ... توروخدا نگید که خود شیفته ام واقعا منظوری ندارم از این تعریف.... هر موقع میرم تو جمعشون بهم تیکه میندازن یا بهم محل نمیدن... خودشون فوق العاده قد کوتاهن همش میگن تو خیلی بلندی. تو دماغت فلانه با اینکه من اصلا زیادی قدم بلند نیس 170 ام.. بینیمم اصلا مشکلی نداره

مثلا یه روز خونه عموم همه بودن دوسته زن عمومم بود گفت اگر دختری خوبی باشی میام برا پسرم میگیرمت ینیییی اینقد من عصبی شدم انگار من تو خونه موندم... پسرش ازین طلبه هاس ولی شدید هیزه و از نظر سطح خانوادگی اصلاااا به ما نمیخورن حتی تحصیلی... منم گفتم من قصد ازدواج ندارم با عصبانیت... 

بعد عمم گف از خداتم باشه. البته وقتی اون زنه رف.. گفتم چرا از خدام باشه؟؟؟ نه خانواده داره نه خودش ادم خوبیه نه تحصیلات داره منم هنوز سنم کمه ازدواج نمیمنم اگرم بخام ازدواج کنم با این ادمای دره پیت ازدواج نمیکنم... دهنشونو بستن... 

چرا اینقدر حسادت؟ واسه چی از پیشرف هم دیگه خوشحال نمیشن؟؟؟؟ شما هم همین مشکلو دارین؟ 

عزیزم بعضیا اینطوری ان نمیشه کاریش کرد ولی شما ام به کسی توهین نکن حالا اون بنده خدا پسره شاید بچه خوبی باشه یا ویژگی های مثبتم داشته باشه نباید سطح خودتو با سطح اون اینطوری مقایسه کنی ادم از فرداش خبر نداره

در هر صورت چشم حسود دور باشه

برا خودت ایه و ان یکاد و همیشه بخون

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بعضیا اینطوری ان نمیشه کاریش کرد ولی شما ام به کسی توهین نکن حالا اون بنده خدا پسره شاید بچه خ ...

خب طرفو میشناختم.. اینقد طرف هیززههههه ازش بدم میاد ک نگو 

بخدا هروقت میان خونمون و میرن من یه بلایی سرم میاد 😔

خب طرفو میشناختم.. اینقد طرف هیززههههه ازش بدم میاد ک نگو  بخدا هروقت میان خونمون و میرن من یه ...

میدونم حالا گفتی هیز منظورم اینه خدایی نکرده در اینده ممکنه خودت سطح زندگیت انقدر پایین بیاد ک یاد این حرفت بیافتی البته بلا دور باشه ان شاالله همیشه موفق باشی

انرژی منفی نده ب خودت زیادم راجع بهشون فکر نکن

البته میتونی از روش محبت استفاده کنی شاید ازین حالت حسادت در اومدن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
عمه ای که به برادر زاده حسودی کنه یعنی واقعا ..........  سانسور کردم بیخیال

بخدااا 

فک کن تولد پسر عمومو تبریک گفتن همشون همه قربون صدقش رفتن یه پسر خرس گنده 25 ساله.... ولی برا من هیچکسسس تبریک نگف.... 

اینقد ناراحت شدم 

میدونم حالا گفتی هیز منظورم اینه خدایی نکرده در اینده ممکنه خودت سطح زندگیت انقدر پایین بیاد ک یاد ا ...

من خونه مادر بزرگم ک میرم وقتی همه هستن مادر بزرگم  با بقیه حرف میزنه به من نگا نمیکنه.... حتی مادر بزرگمم همینه 

واقعا چرا اینقد بد جنس و حسودن؟؟؟ 

بنظرم ما خودمون بزرگشون کردیم .خیلی احترام گذاشتیم فکر کردن کسی هستن .من که از همه بریدم .

بی احترامی نمیکنم ولی دیگ تحویل نمیگیرم .

توام به هدفهات فکر کن ـموقش ک شد تحویل نگیر  مثل خودشون باش 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...