aylaram مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 486 عنوان سلام مامانا..برای آزمایش قندبارداری چندساعت قبل نباید غذابخورم؟ 129 بازدید | 11 پست میخواستم فردابرم تست گلوکز بدم..امشب خرماخوردم..ساعت ۱۱شب هم یکمی برنج خوردم..اشکال داره؟ بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن... 1399/09/17 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 دکتر من گفت باید بین ۱۰ تا ۸ ساعت ناشتا باشی من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
اثیر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 8644 دکتر من گفت باید بین ۱۰ تا ۸ ساعت ناشتا باشی نه عزیزم ولی دیگه چیزی نخور. ۸ ساعت کافیه
aylaram مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 486 دکتر من گفت باید بین ۱۰ تا ۸ ساعت ناشتا باشی ❤❤ بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...
aylaram مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 486 نه عزیزم ولی دیگه چیزی نخور. ۸ ساعت کافیه 😘😘 بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29483 از ساعت ۱۲دبگه هیچی نخور ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 اصلا فردا نرو آزمایش بده. حداقل ۸ و حداکثر ۱۲ ساعت ناشتایی میخواد. تازه از عصرش نباید خوراکی شیرین حلوا خرما و ... میخوردی یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
aylaram مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 486 اصلا فردا نرو آزمایش بده. حداقل ۸ و حداکثر ۱۲ ساعت ناشتایی میخواد. تازه از عصرش نباید خوراکی شیرین ح ... عه☹ بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 عه☹ راست میگم . من عمه م مسئول آزمایشگاهه . تست و آز بارداریمم پیش خودش میرم برا همین دقیق میدونم. یک بار ساعت حدود هفت عصر دوتا شیرینی ریز خوردم قند ناشتام رو بالا نشون داد. اونوقت شما ساعت۱۱ شب برنج خوردی حتما قندناشتات بالا مبشه یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
اثیر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 8644 اصلا فردا نرو آزمایش بده. حداقل ۸ و حداکثر ۱۲ ساعت ناشتایی میخواد. تازه از عصرش نباید خوراکی شیرین ح ... عزیزم من خودم که میخواستم آزمایش بدم رفتم از آزمایشگاه سوال کردم گفتن ۸ساعت ناشتایی کافیه
aylaram مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 486 چقدآزمایش سختیه...😭 بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...