2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که شاغل نیستم ولی همسرم درامدش زیاده در واقع خانوادگیه کارمون خودمم قبلا همونجا بودم الان حسش نیست خونه نشستم شرکت معدنی دارییم

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

با اجازه استاتر عزیزم.

لطف کنید واسه حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم کنید😔😔😔🙏🙏🙏🙏

از دوستای گلم معذرت میخوام که پستمو داخل تاپیک ها می بینید😘😘

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤

من مجردی مهندسی معماری خوندم که کارکنم!بعد سه ترم برگشتم به خاطر مریضی مادرم و البته تنبلی خودم.حیف این رشته خوب رو ادامه ندادم.الان که ازدواج کردم یه دخترم دارم.خیلییی دلم میخواد برم دوره ارایشگری و شغلی دست و پا کنم.ولی همسرم موافق نیست.سعی میکنم راضیش کنم 

دوست دارم دبیر زیست یا داروساز بشم

هنوز خانه دارم و برای کنکور میخونم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من که شاغل نیستم ولی همسرم درامدش زیاده در واقع خانوادگیه کارمون خودمم قبلا همونجا بودم الان حسش نیس ...

خیلی خوبه اینقدر خوشحال میشم وقتی میبینم کسی تو کار آزاد ایده خوبی داره و موفق میشه