2777
2789

سلام 

بهترین روش برای باردار شدن ماها چیه؟

شوهرم دارو مصرف میکنه دکتر سلن پلاس داده

روزی دوتا

این ماه دومین ماه بود لتروزول میخوردم ولی باردار نشدم😩

من که کل چیزای دنیارو دادم بهش خورد خوب نشد منم بچه دار نشدم

آی یو آی و ای وی افم نکردین؟

میگن روش سجده ای خوبه

واژن تو شیب قرار میگیره و اسپرما راحتتر حرکت میکنن تا بدهانه رحم برسن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس آ و بی با هم ۲۹ هست؟ من امیدم ب ای یو ای بود پس آی یو ایم ممکنه جواب نده

ببین ای یو ای شانسی و البته همه چیز دست خدا یکی از مریض های دکترم اسپرم‌شوهرش از اسپزم‌ شوهر من ضعیف تر بود خود خانومه هم تنبلی داشت یک هفته قبل از من ای یو ای کرد و چندروز پیش فهمیدم ۳ قلو باردار شده واقعا همه چیز دست خداست

ببین ای یو ای شانسی و البته همه چیز دست خدا یکی از مریض های دکترم اسپرم‌شوهرش از اسپزم‌ شوهر من ضعیف ...

آره درسته گلم

دوست منم شوهرش ضعیف تر از شوهر من بود.

خودشم تنبلی خفیف داشت ولی باردار شد و بچشم تازه دنیا اومد تا خدا چی بخاد ما تلاشمونو میکنیم بقیش دست خداست

آره درسته گلم دوست منم شوهرش ضعیف تر از شوهر من بود. خودشم تنبلی خفیف داشت ولی باردار شد و بچشم تا ...

باز تو مطب دکترم یکی و دیدم ک هزار و یک جور مشکل داشتن لوله بسته و تخمدان تنبل و همه چی خیلی بد بود اوضاعش قرار بوده بره ای وی اف منتظر بوده پریود بشه ک داروهای ای وی اف رو شروه کنه ک‌همون ماه پریود نمیشه و باردار میشه...طبیعی اونروز ک من دیدم‌۵ ماهش بود