2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96032 بازدید | 2904 پست
سلام سپیده جان خوبی گلم پیدات نیست چراا😔😔

سلام

ب جایی رسیدیم ک توی روی هم نگاه نمیکنیم...

تقریبا ی سریام متوجه این رفتارمون شدن

جفتمون مغرور شدیم

شدیم مث سابق انگار ک از هم متنفریم در صورتی ک اینطور نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سپیده بابا حداقل یه احوالی بپرس چیکار میکنی من صدو چهل و یک صفحه تاپیک تو رو نخوندم که حالا ببی ...

دقیقا سکوت بینمون حاکمه

و جفتمون فکر میکنیم چشم نداریم همو ببینیم

پیامشم همین بود فقط سلام و احترام بهترید الحمدلله؟ منم نوشتم سلام. شکر خوبم انگار کپی پیست میکرد ...

عزیزم الان بهتری خودت؟

کرونا تو چه سطحی بود؟

قرنطینه و ...

کسی بود ازت پرستاری کنه؟

سلام عزیزم آخی عزیزم  حال عمومیت خوبه؟ برات مهم نباشه دیگه پیام بده یا نده .خودتو اصلا درگیرش ...

اره خوبم

فقط روز اول سردرد داشتم

چی بگم والا

باورت میشه هنوز خوابشو میبینم😔😭

علاقه ک داره بهم

ولی وابسته و عاشق نبود ک قید پیشرفت کاریشو بزنه و پا پیش بذاره

پیامشم همین بود فقط سلام و احترام بهترید الحمدلله؟ منم نوشتم سلام. شکر خوبم انگار کپی پیست میکرد ...

سلام عزیزم خب چرا جواب طولانیتر نمیدادی چرا حرف نمیزدی باهاش شاید پا پیش میزاشت غرور رو بزارید کنار مینوشتی حال جسمیم خوبه حال روحیم خرابه مینوشتی دلم تنگه

سلام عزیزم خب چرا جواب طولانیتر نمیدادی چرا حرف نمیزدی باهاش شاید پا پیش میزاشت غرور رو بزارید کنار ...

5 دفعه تو ابن کرونا بهم پیام داد. یبارم همون روز اول دو دفعه پشت هم ز زد من گوشیم در دسترس نبود(لعنتی)

منو چند از همکارا مبتلا شدیم همزمان. اینجور ک شنیدم ب هیچکدومشون حتی ی پیامم نداد.

پریشب پیام داد گفت همکارا اومدن امروز( دوتا از همکارا زودتر رفتن سرکار) . منم عکس برگه استعلاجیمو فرستادم واسش.بهش گفتم حالم خوبه فقط چون ناقل بودم موندم ۱۴ روزم تموم بشه. دوبار گفت خدا را شکر الحمدلله. و گفت مهم سلامتیه. خوب استراحت کنید. منم گفتم چشم. اخرش دلم نیومد همینطوری بره منم گفتم لطفا شما هم در جلسات کاری خارج اداره بیشتر مراقب باشین(اخه عکس جلساتو میذاره تو گروه اداره). اونم گفت چشم

فردا قراره بعد ۲ هفته برم اداره. دل تو دلم نیست...

یعنی میاد پایین یا ز میرنه بهم😔

کاش اینمدت بهم پیام نمیداد یا حداقل ب بقیه همکارا پیام میداد تا باز هوایی نشم