سلام یه لپ تاپ میخوام که سرعتش و کیفیت صفحش خوب باشه و خرابی نداشته باشه و چندسالی ببرم موندم لنوو بگیرم یا ایسوس فروشنده بهم گفت ایسوس پول مارک میدی و لنوو بهتره من نظرم بود lenove IP130 نسل هشت i5 بخرم اما شک داشتم اگه بخوام زیر بیست تومن هزینه کنم ایسوس بهتره یا لنوو ؟ اگه از هرکدوم مدل خاصی می شناسید هم راهنماییم کنید؟ خیلی فرق میکنه i3 بگیرم یا i5?
نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
عزیزم شما چه مدلشو داشتید؟ بعد چندسال خرابی نداشت یا شارژ نگه داشتنش کمتر نشد؟ از لحاظ سرعت و شارژ ن ...
من از اردیبهشت امسال دارمش
قبلی HP بود سوخت
مدلی که گرفتم L340 gaming
من برنامه هام سنگینه و تا الان فوقالعاده بوده
کیفیت صفحه هم عالی
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.