2777
2789

سلام یه لپ تاپ میخوام که سرعتش و کیفیت صفحش خوب باشه و خرابی نداشته باشه و چندسالی ببرم موندم لنوو بگیرم یا ایسوس فروشنده بهم گفت ایسوس پول مارک میدی و لنوو بهتره من نظرم بود lenove IP130  نسل هشت i5  بخرم اما شک داشتم اگه بخوام زیر بیست تومن هزینه کنم ایسوس بهتره یا لنوو ؟ اگه از هرکدوم مدل خاصی می شناسید هم راهنماییم کنید؟ خیلی فرق میکنه i3  بگیرم یا i5?

ایسوس 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما چه مدلشو داشتید؟ بعد چندسال خرابی نداشت یا شارژ نگه داشتنش کمتر نشد؟ از لحاظ سرعت و شارژ ن ...

من از اردیبهشت امسال دارمش

قبلی HP  بود سوخت

مدلی که گرفتم L340 gaming

من برنامه هام سنگینه و تا الان‌ فوق‌العاده‌ بوده

کیفیت صفحه هم عالی

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.