2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

668 بازدید | 75 پست

سلام خانما بچه من بیست و پنج ماهشه تو این مدت فقط غذای میکس شده با سرنگ میخورد از امروز دیگه سرنگ رو گذاشتم کنار صبحانشو که اصلا نخورد اصلا نمیذاره با قاشق بهش بدم نهار برنج رو حدود یک قاشق غذا خوری خورد یکمی سیب زمینی سرخ کرده خورد شام هم اصلا نخورده داره میخوابه کسی تجربه ای داره کمک کنه بچش کی به غذا افتاده 

ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا مستاصل شدم

۲۵ماه یعنی دوسال یکماه دیگه اونوقت باسرنگ؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ دیر پسر من ۱۱ ماهشه غذا یذره سفت باشه تف میکنه ولی شل باشه میخوره

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

کارت تز بیخ اشتباه بوده با دکتر مشورت کن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

چرا میگی ۲۵ ماه،بگو دو سالو یماه،وقتی هنوز سن بچرو ب ماه حساب میکنی فکر میکنی کوچیکه و با سرنگ بش دادی،از ۷ ماهگی و ۸ ماهگی کم کم باید جامد میدادی،باورم نمیشه تا الان سرنگ دادی،😒الانم گمونم تا مدت ها بد غذا بمونه،شایدم تا سالها

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بیشتر از دوسالشه. نباید میکس با سرنگ بدین. از ۷   ۸ماهگی با پشت قاشق نرم کنید غذا رو 

الانم اشکالی نداره. کته نرم با آب غلیظ ماهیچه براش درست کن 

ماکارونی فرمی نرم

گوشت قلقلی کوچولو بزار جلوش با دست بخوره. انشالله درست میشه 

سیب زمینی سرخ کن با ماست با بده بهش .کنه درست کن مثل توپ گرد کن کوچیک بده بهش.پوره سیب زمینی گوشت هم تکه کوچیک نرم باشه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

عیب نداره. دیگه کوتاه نیا.

هیچی نمیشه. ۴ روز غذا کم میخوره بعدش درست میشه. 

به نفع خودشه. بااااید جویدن و بلع رو یاد بگیره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush