2777
2789

عروس همسایه مون تقریبا یک ماه بود زایمان کرده بود.خیلی دو رو برش شلوغ شده بود.میومدن برای عیادتش تا تبریک بگن.امروز فهمیدم بر اثر کرونا فوت شده نمی دونید نوزادش چقدر گریه میکرد شیر میخواست.جیگرم آتیش گرفت😭😭😭😭 نتونستم تحمل کنم از صدای گریه نوزادش و شوهرش و بچه ها اومدم خونه مامانم...تو رو خدا جدی بگیرید.دورهمی ها رو تعطیل کنید کرونا جدی بگیرید.بخدا حیفه عزیزانمون هست از دست بدیم بخاطر بی احتیاطی

اخه بیچاره بچه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

الهی بمیرم ،😭😭😭

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلک دلم واسه پدره سوخت

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

۸دارحمتش کنه ولی حقیقتا خودمون افسروه ووسواسی واسترسی شدیم این خبرای بدنگه دارید حتماهممون ازاین اتفاقا اطرافمون دیدیم کسی کهخودش به خواب زده باشه بیدارنمیشه