2777
2789
عنوان

واقعیتی درباره داروی امام کاظم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 122 پست
هر کی خودشو دوس داره استفاده کنه هر کی هم میخواد قدبازی دربیاره، با خودشه باشد که رستگار شوی ...

خب بگین چی هس ما از کجا تهیه کنیم اصلا رفتیم گفتیم داروی امام کاظم بده از کجا بدونیم اونی که ما میخواییم همینه عکسی چیزی ازش ندارین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا تلقین چیه😂  خواص داروش رو بخون

نه منم فک نمیکنم تلقین باشه دارونمارو به دوستمون توضیح دادم 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
خب اگه انقد خوبه چرا نمیان تو بیمارستان ها بدن چرا تو تلوزیون اعلام نمیکنه جلوی مرگ و میر ابتلا بگیر ...

چون تو اسفند ماه تو بیمارستان های شمال یه طلبه سرخود این کار کرد و باعث فوت ۲ نفر شد

هرکس صلاح خودشو میدونه ولی کاش چیزی که باعث مرگ شده رو انقدر راحت تبلیغ نکنید

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

منم به طب سنتی و اسلامی ایمان آوردم

مامانم حساسیت گرفته بود چقدر دارو خورد ولی خوب نشد آخرش با طب سنتی و اسلامی خوب شد 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
ینی چی؟؟

"اگه اینو بخورم خوب میشم"بعد اثر مثبتی تو روند بهبود داره.فرضا منی که مثلا از یه دینه دیگه باشم یا یه کشور دیگه بخورمش هیچ تاثیری برام نداره.

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
  • ﻣﺼﻄﮑﯽ
  • ﻫﻠﯿﻠﻪ سیاه
  • ﺷﮑﺮﺳﺮﺥ

عوارض خاصی برای این دارو گزارش نشده و منع مصرف ندارد.

در زمان امام کاظم – علیه السلام – شخصی بیمار شده بود. طبیب‌های آن زمان آمدند و نسخه‌های عجیب و غریبی برای ایشان ارائه دادند و هرکدام دارویی را تجویز کردند. امام – علیه السلام – فرمودند: به شرق و غرب نروید، بلکه چیز‌هایی که می‌گویم انجام دهید و این دارو‌ها را انتخاب کنید.

امام کاظم (ع) مبتلا به بیماری شدند و طبیبان دارو‌های مختلفی برای ایشان تجویز کردند، امام فرمودند به کجا می‌روید، از این دارو که سید داروهاست استفاده کنید، هلیله و رازیانه و شکر در ابتدای تابستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه و در ابتدای زمستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه به‌جای رازیانه، مصطکی جایگزین کنید، پس تا زمان مرگ مریض نخواهید شد.» [طب الائمه ابن بسطام ص ۵۰]طرز تهیه داروی امام کاظم علیه السلام:

طرز تهیه این دارو بسیار ساده است. مواد سه گانه فوق را به میزان مساوی کوبیده و پودر می‌کنیم و سپس مخلوط می‌شود

منم به طب سنتی و اسلامی ایمان آوردم مامانم حساسیت گرفته بود چقدر دارو خورد ولی خوب نشد آخرش با طب س ...

چی استفاده کردن ؟

نحوه مصرف:

در افرادی که مبتلا به بیماری هستند مثلا به سرماخوردگی مبتلا هستند و در حین بیماری هستند سه روز پشت سر هم شب قبل از خواب یک قاشق چای خوری، و بعد از آن هر سه روز یک بار تا بهبودی کامل . و در افرادی که مبتلا به بیماری نیستند و برای پیشگیری می خواهند مصرف کنند هر ۱۰ روز یک بار قبل از خواب.

****همچنین بعد از استفاده از این دارو تا یک ساعت حداقل هیچ چیز حتی آب استفاده نشود. و اگر در آخر شب قبل از خواب خورده شود و بعد از آن هیچ چیزی حتی آب خورده نشود و بخوابند اثر خیلی بهتری خواهد داشت.

*** به موارد استفاده این داروی معجزه آسا باید درمان کیست گلو، گلو درد، درمان لوزه (همه لوزه ها) و ورم گلو را اضافه کرد. البته هر بیماری با توجه به شدت آن نیاز به موارد پوششی دیگر هم دارد

ﻣﺼﻄﮑﯽ ﻫﻠﯿﻠﻪ سیاه ﺷﮑﺮﺳﺮﺥ عوارض خاصی برای این دارو گزارش نشده و منع مصرف ندارد. در زمان امام کاظم ...

نهوه ی مصرفم میگی ؟

منم موافق نیستم هر چیزی باید زیر نظر پزشک مصرف بشه

مشکل اینه مردم عزیزمون فکر میکنن از پزشکا اگاه ترن

ولی کل اگاهیشون از گوگل میاد :)))))

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید