2777
2789
عنوان

صمغ عربی

151 بازدید | 14 پست

خانما صمغ عربی خریدم برای اولین بار ولی بلد نیستم چطور استفاده اش کنم کلا می چسبه دستم عین آدامس نمی دونم باید چ کنم اگر کسی وارده لطفاً کمکم کنه دعاش میکنم 

بزن تو نت طرز استفاده اش و کامل توضیح دادن

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گرمش میکنم و استفاده میکنم ....خیلی هم عالیه ........الکی میگن بدون گرم کردن منم هر کاری کردم نشد و دیگه گرمش میکنم و البته از پد هم استفاده میکنم....

خدایا زندگیم را به خودت گره بزن ؛گره کوررررر!.
آها اون موقع نمی چسبه دستم یعنی  مرسیی گلم

عزیزم اگ استفاده کردی و اوکی بود بهم میگی ک منم بگیرم؟ 

منم چن وقته ک میخام بگیرم ولی نمیدونم خوبه یا نه 

از کجا گرفتی؟ مارکش چیه؟ 

همون کار که گفته کردم ولی خیلی کش میاد میچسبه دستم نشد که نشد    

باید تند تند بذاری تو یخچال سردشه

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛