2777
2789
عنوان

با شوهرم بحث کردم قهریم الان

517 بازدید | 36 پست

سرکار بوده من رفتم آرایشگاه درم قفل کردم اصن حواسمم به گوشیم نبود ک سایلنت بعد ک کارم تموم شد گوشیو برداشتم دیدم اون همه تماسو زنگ زدم باهاش حرف زدم خیلی ناراحت بود اعصابش خورد بود اومد دنبالم معذرت خواهی کردم هی شوخی میکردم باهاش ک بحث عوض شه هی میگفت معذرت خواهیت به دردم نمیخوره نمیخام بکنی این حرفا ی ساعت پایین پشت در بودم ک این دخترفلانی با دوستاش هروقت رد میشدن بهم تیکه مینداختن ک اره تو هنو پشت دری...اون دختره با دوستاش شاید ۱۰ ۱۲ سالشون باشن یا بیشتر ...بعد گفتم کجاس بگو بیاد ببینم چی گفته بهت من ببینمش بهش میگیم ک گفت تو سوتی دادی میخای بری جلو مردمو بگیری بهشون حرف بزنی خیلی بهم برخورد این حرف ک منم گفتم به کسی چه ک ما تو زندگبمون چیکار میکنیم ...

بهش حق میدم واقعا منم اگ اون همه علاف مبشدم اعصابم خورد میشد..ولی خیلی ناراحتم کرده چی بهش بگم بنظرتون تو جواب این رفتارش حرکتش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه حرف دوتا بچه؟همسرت چند سالشه!؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
۲۹ سالشه...منم همینو میگم چرا باید حرف دوتا دختر بچه اینقد براش مهم باش 

کم سن هم نیس ک. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نه بابا ...ولی حس میکنم خیلی جذب دختراس ..نمیدونم من حس میکنم یا واقعا عمینجوره

جذب اون بچه ها؟؟ 😑😑😑