2777
2789
عنوان

درمان سینوزیت

205 بازدید | 10 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

کسی درمان تجربه شده ایی برای سینوزیت بلده؟

هر نوع درمانی باشه لطفا بگین🙏❤

من پشتم گرم خدایی ست که وجودش را هر لحظه حس میکنم❤

فقط هومیوپاتی .من از بچگی زجر میکشیدم الان خوب شدم .امضامو بخون

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

اینم بگم انبر نسارا خوب بود ولی موقتی بود .هومیوپاتی همیشه التهابات سینوسو از بین میبره

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=167459524]فقط هومیوپاتی .من از بچگی زجر میکشیدم الان خوب شدم .امضامو بخون[/QUOمتوجه نشدم یعنی باید داروی خاصی سفارش بدم؟

[QUOTE=167459524]فقط هومیوپاتی .من از بچگی زجر میکشیدم الان خوب شدم .امضامو بخون[/QUOمتوجه نشدم یعنی ...

آره داروهای مخصوص داره وپزشک متخصص هومیوپات داریم . آخر امضام تایپیک هست بخون 

آره داروهای مخصوص داره وپزشک متخصص هومیوپات داریم . آخر امضام تایپیک هست بخون 

ی چیز تجربه شده میخاستم

پزشک و متخصص این کار تو شهر ما نیست

ی چیز تجربه شده میخاستم پزشک و متخصص این کار تو شهر ما نیست

من همه راها رو رفتم جز همین درمان، درمان قطعی دیگه ای نداره فقط آنتی بیوتیک پشت آنتی بیوتیک وهر روز قویتر  .قصد تبلیغ ندارم ولی خوب زنگ میزنی دکتر ویزیت میکنه ودارو میفرسته کاملا هم تجربه شده است تو شهر ما دو تا دکتر داره از استانهای مختلف خیلی بهشون زنگ میزنن .به هر حال خواستم راهنمایی کرده باشم هر جور راحتی عزیزم. 

من همه راها رو رفتم جز همین درمان، درمان قطعی دیگه ای نداره فقط آنتی بیوتیک پشت آنتی بیوتیک وهر روز ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت

عزیزم من تو اینترنت داشتم سرچ میکردم برای مادرم این سایتو پیدا کردم خیلی روشای آسونی داره برای یه دکتر متخصصم هست که تو این زمینه کار میکنه

فعلا دارم براش یکی دو تاشو انجام میدم ببینیم نتیجه میده یا نه تا الان ک بد نبوده خدا رو شکر

یه نگاهی بنداز بهش حتما به درد میخوره 

https://drjafari.net/درمان-سینوزیت/

والا من خودم خیلی روش های مختلفی رو امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم، دیگه آخرش گفتن چاره ای به عمل سینوس نداری. برای همین دیگه کلی تحقیق کردم ببینم برای دکتر خوب و دکتر جعفری رو تعریفشو شنیدم و برای عمل سینوس به ایشون مراجعه کردم که همراه با آندوسکوپی بود 09919475341

اگه از بچگی این مشکلو دارین اصن اهمال نکنین، جراحی هم لازم باشه با اندوسکوپی انجام میدن خیلی از دکترا، البته من فقط به کار دکتر رزیتا جعفری ایمان دارم و خودمم پیش ایشون عمل کردم و واقعا راضی هستم از کارشون