2777
2789
عنوان

فروش طلا یا ماشین؟

137 بازدید | 10 پست

پیش فروش یکساله ماشین ما برنده دوم شدیم من به شوهرم میگم ماشین خودمون بفروش. ۸۳ تومن میخواد طلاهامو همشو بفروشم بازم یکم کم داریم آخه الان طلا ارزون تر شده. شوهرم راضی نمیشه ماشینو بفروشه میگه به درد نمیخوره برای یک سال دیگه نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون طلا دوست ندارم میفروشم ولی به شرطی که یه ماشین زیر پام باشه فرقی نداره جدیده باشه یا قدیمیه

خب من میگم همین ماشینی که داریم بفروشیم بعد طلاهارو بدیم یکم یک ماشین دست دوم بخریم تا سال بعد شوهرم میگه ماشین دست دوم همش خرج داره و خلاصه میگه آرامشمون بهم میخوره استرس پول جورکردنشو داریم بیخیال شو

عزیز طلا همیشه سرمایست اما ماشین مخصوصا که الان طرح اومده که واردات بشه هم ارزون میشه هم خدایی نکرده ...

اخه قیمت بازارش همیشه بالاست فروش فوق العاده هم هرچی ثبت نام میکنیم برنده نمیشیم اینم یک ساله هست که اسممون به عنوان برنده دوم اعلام شده

اخه قیمت بازارش همیشه بالاست فروش فوق العاده هم هرچی ثبت نام میکنیم برنده نمیشیم اینم یک ساله هست که ...

من خودم به شخصه هیچ وقت طلا نمیفروشم به خاطر ماشین که چندسال دیگه هم ضرربشه هم چیزای دیگه وگرنه ماشین خیلیم خوبه اما نه اینکه به خاطرش طلا بفروشی

من خودم به شخصه هیچ وقت طلا نمیفروشم به خاطر ماشین که چندسال دیگه هم ضرربشه هم چیزای دیگه وگرنه ماشی ...

خودمم خیلی طلا دوست دارم فکر میکنم میخوام بفروشمشون بغضم می گیره😥