پرواز خیلی قشنگ صحبت میکنی.میخواستم حرفاتو یادداشت کنم که ترکید
عزیزمی...
اگه سوالی داشتی درخواست بده من در حد وسعم در خدمتم
مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
دلیلش اینه که مسیرت درسته سادات جون.🤩من اینقددوس دارم از بقیه ادیان رفیق داشتع باشم
بیا رفیقا من برا تو😎😁
اما با وجود اینکه میدونم راه درست کدومه و راه غلط کدوم اما هیچ وقت نخواستم با زور طرف رو قانع کنم 😊
من شبهه هاش رو برطرف میکنم، انتخاب با خودشه، دوست داشت میگرده و تحقیق میکنه
دوست نداشت میندازه پشت گوش😎
#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....»❌چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍