2777
2789
عنوان

بی بی چک ،دندون درد😭

222 بازدید | 19 پست

سلام

ماه قبل اقدام داشتم برای بارداری،۳ روزاز پریمم گذشته از دیروز یه دندون درد شدید دارم میزنه ب گوشم حتی زبونم بزنم به لثم دردم میگیره(دندونم اصلا خراب نیست و سابقه نداشته اینطور بشم)

الان میترسم قرص بخورم میشگم شاید یه وقت باردار باشم بی بی خریدم الان استفاده کنم یا بزارم فردا صب؟ اخه میخوام قرص بخروم 😭😭😭

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده کن 

یعنی نشون میده؟

استرس دارم😂😅

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

واقعا شماهایی ک مینویسین ۴روز ۱هفته و ...از پریم گذشته نشدم چه جوری بهز سوال میپرسین بیبی چک بزنیم یا نه الان ما بگیم نزن نمیزنین ۵تا بیبی چک بگیر بزن خب 

خدایا شُکرت❤🧿
سه روز گذشته بزن  بیا بگو چی شد  من فردا عصرش زدم با ادرار رقیق مثبت شد

مبارک باشه خدا کنه منم باردار بتشم خیلی دعا کردم امیدوارم ولی علائم ندارم

واقعا شماهایی ک مینویسین ۴روز ۱هفته و ...از پریم گذشته نشدم چه جوری بهز سوال میپرسین بیبی چک بزنیم ی ...

جالب نه الان من منتظر ده از تخمکگذاری بگذر بزنم

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 
واقعا شماهایی ک مینویسین ۴روز ۱هفته و ...از پریم گذشته نشدم چه جوری بهز سوال میپرسین بیبی چک بزنیم ی ...

خو میترسم 🙄الانم قلبم داره گروپ گروپ میزنه