سلام من قرص اورژانسی دوتا خوردم همزمان نمیدونم چند روز بعد رابطه خوردم چون نمیدونستم کی گند زده شوهرم😑بنظرتون باردار میشم کسی بوده خورده و باردارشده باشه
۷۲ ساعت وقت داری قرص اورژانسی بخوری اگه خیلی زیاد بخوری بدنت عادت میکنه قرص دیگه اثر نمیکنه من زیاد خوردم قرص دیگه اثر نکرد حامله شدم
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
قرص اورژانسی میگن خیلی قوی هس هورمونها رو هر سری بخوری میریزه بهم من خیلی زیادتر میخوردم ولی میگن تو سال یه بار بیشتر نباید مصرف کرد
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اونسری ک خوردم خونریزی زیاد کردم ننیدونستم از قرصِ😥
آره میدونم من بخاطره اینکه قرص زیاد خورده بودم پری که میشدم خوب که میشدم چند روز بعدش باز دوباره لکه بینی داشتم