2777
2789

اگه برگردین به عقب بازم عمل میکنید؟بینیم خیلی بزرگ و مشکل دار نیست.فقط دلم میخواد شیک و کم سایزتر بشه.پیشنهادتون چیه؟اگه موافقین پیش کدوم دکتر برم؟

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
عمل کن

برادرم میگه پشیمون نمیشی ولی همسرم میگه نکنه بخوره تو ذوقت و اون چیزی که میخوای نشه. زنداییم میگه حیفه چهره نچرال خودت نیست؟

موندم والا

شما عمل کردی؟راضی هستی؟ 

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ولی حتما برای دکتر بیشتر تحقیق میکردم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بله ولی حتما برای دکتر بیشتر تحقیق میکردم

دکترتون خوب نبود؟

چجوری میشه تحقیق کرد؟چکار کنم؟