2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی حوصله ندارم بس که گریه کردم داداشم کروناگرفته بستریش کردن بیمارستان اصلاحالش خوب نیست😭😭😭😭

خدا شفا میده نگران نباش الهم صل علی محمد 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

اشکنه قراره بپزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خوراک لوبیا از ظهر مونده

خودم و دخملی تنهاییم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

مرغ و سیب زمینی سرخ کرده با گوجه و خیار شور 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خودم رژیمم نیم ساعت پیش یه لقمه خوردم به جای شامم، شوهرمم تازه اومده شام و ناهارو یکی خورد ، اگه گشنش بشه چندساعت دیگه نون پنیر گردو و سبزی اینا میخوره ۳ تا هم بلال گذاشتم آبپز بشه میخوریم همینارو

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
هیچی حوصله ندارم بس که گریه کردم داداشم کروناگرفته بستریش کردن بیمارستان اصلاحالش خوب نیست😭😭😭😭

آخی عزیزم..انشالله خوب میشه حالش..پناه ب خدا😔🤲🤲

کو کو سیب زمینی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736