2777
2789
عنوان

چ پیامی ب شوهرم بدم ک شاید کدورتهامون برطرف بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 96 پست
وای چه مردبیخیالی ...۳ماه خیلیه...یعنی تو این ۳ماه بچه هام ندیده؟

اوایل ک اومدم قهر زنگ زد و پیام داد حتی زنگ زد ب مامانم بزار بیاد باهاش حرف دارم مامانم گفت مگه دوس دخترته لازم نکرده هر موقع شرایط ما رو بپذیرفتی و دست از ی سری کارا دست کشیدی بیا ببرش اونم لج کرده به همه 

مرگ:هر روز—————بر اثر:فرو دادن بغض...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه از کشور خارج بشه و هیچی دستت رو نمیگیره .اگه قصدتون جدایی هست باید ازش شکایت کنی تا ممنوع الخروج بشه 

مردی که سه ماه زنش رفته قهر و سراغی ازش نگرفته همون بهتر که نباشه .مسولیت پذیر نیست.

علت قهر و دعواهتون چیه؟

چیکار میکردم جای من نبودید مجبور شدم 

خانوم گل زندگیتون انقدر ارزشمند هست که تصمیمات به این مهمی رو ازش سر سری رد نشید.

لطفا با یه روانشناس خوب ارتباط بگیرید اینجا نمیتونید درست مشورتی که مناسب زندگی منحصربه فرد شماست رو دریتفت کنید. چون هرکسی از دید خودش راهنمایی میکنه نه از تخصص. و کسی هم از همه ی جوانب و ریزه کاری های زندگیتون خبر نداره پس نمیتونه درست راهنماییتون کنه. حتی اگه مشاور باشه باید اطلاعات بیشتری داشته باشه از شما که فقط حضوری یا نهایتاتلفنی میشه این کارو کرد.

لطفا تا دیرتر نشده با یه مشاور ارتباط بگیرید سریع. موضوع خیلی مهمیه عزیزم.

موفق باشید

یکم برگرد عقب از بزرگترین مشکلت بگو ببینیم چی بینتون شده سه ماه حالام فهمیدی میخواد بره

رفیق باز بود و بیکار و تکیه ب پول باباش یعنی من کوچکترین چیزم میخواستم باید از باباش پول میگرفتم گفتم تا کی اخه ب درستی ب محبت تو خلوتمون با قهر با هر راهی پیش رفتم جواب نداد منم اومدم قهر گفتم تنهایی باعث میشه یکم خودشو اصلاح کنه ولی اصلا تغییری نکرد بدترم شذ

خانوادش چیزی نمیگن، خانوادت چی بچهات چندساله ان اگه مشکلتون خیلی حاد نیست غرورو بزارید کنتر برگردی ...

خانواده ش میگن ما از کاراش سر در نمیاریم خونه و ماشینم فروخته 

قهر کردن اشتباه بزرگیه!

به نظرم اگه وابستگی عاطفی نداری جدا شو

اگر نه که شتر سواری دولا دولا نمیشه!!باید منتشو بکشی،با یه پیام که کاری درست نمیشه،توی تاپیک قبلتونم گفتی که حتی بیرونم نیومده که ببینت

راستی اینو احتمال نمیدی که از ایران رفتنش الکی و شایعه باشه که شما برگردی بدون منت کشی ایشون؟انقدر به بچه ها بی اهمیته؟

کاش خودتو کوچیک نکنی اگ راه دیگه ای نداری اینو امتحان کن چون مشخصه همسرت مرد زندگی نیست بعضی وقت ها ...

ب حرف آسونه من چطوری دوتا پسر رو بزرگ کنم

خانوم گل زندگیتون انقدر ارزشمند هست که تصمیمات به این مهمی رو ازش سر سری رد نشید. لطفا با یه روانشن ...

مشاور خوب سراغ ندارم 

کی گفته میخواد بره خارج؟ 

یه نفر آدم معتمد که اون بهش احترام میذاره پیدا کن بیاد وساطت کنه مثلا 

ولی نگه از طرف تو بوده

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره