2777
2789
عنوان

گناه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 44 پست
اخه چرا گناه؟؟؟؟؟

دخالت تو کار خداس

خدا اون توانو توی تو دیده که بهت این زندگیو داده ولی با خودکشی تو میگی من بیشتر از خدا حالیمه و میدونم نمیتونم ادامه بدم

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  
یعنی اون دنیا هم عذاب میکشم؟؟؟

آره

اگه این زندگیت خوب نیست(که خودت میتونی خوبش کنی)حداقل کاری کن اکن دنیا به جایی برسی

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دنبال یک مرجعی هستم که بگه گناه نیست

هیچی نیست گلم چون چیزیه که خدخداگفته. مرجع ک نمیتونه روحرف خداحرف بزن .ازته ته قلبم برات دعامیکنم مشکلات تموم شن گلم 😢

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
من دنبال یک مرجعی هستم که بگه گناه نیست

😐😐چندسالته عزیزم؟ خود قران گفته گناه بعد مراجع چحوری بگن گناه نیس؟ شما میخای گناهت بندازی گردن ی نفر رو بری  نه خب این راهش نیست مشکلاتت حل کن فک نکن الان نشستم تو پرقو دارم نصیحت میکنما نه عزیزم بع اندازه کافی مشکلات دارم که هر کی جام بود نفسش بند اومده بود  ولی من یاد گرفتم همیشه که بدنمیمونه اگر  بد پس تهش نیست چون تهش همیشه خوبه😍 زیبا زندگی کن نزار مشکلات از پا درت بیاره وارد  انرژی مثبت شو

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
نزدیک‌۳۰ ساله همه همین را میگن نیومده

من یه زمانی  تو زندگیم به نقطه ای رسیدم که خواستم خودکشی کنم. تا مدتها تو فکرش بودم.تا اینکه خبر خودکشی یه خانوم پزشک از اطرافیانمون رو شنیدم

یه خانوم دکتر که همه چی داشت همه چیزایی که من حداقل ارزوشو داشتم.یه زندگی فوق العاده

شوهرش از بهترین و باشرفترین دکترهای متخصص شهرمونه

بعد کم کم وقتی واکنشهای اطرافیان راجع به این خانوم،کارش شنیدم پشیمون شدم.

کم کم توکلم رو به خدا بالا بردم.شروع کردم به نماز شب خوندن که واقعا معجزه بود برام

و خلاصه حالم خوب شد

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
دیگه بریدم .نزدیک ۳۰ سالم

نبر گلم سنی نداری مجردی؟ یا متاهل اگر مجردی که به نظرم  ی شغل پیدا کن و پولات جنع کن به فکر مستقل شدن از خوتوادت باش به راحتی 

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
حس ششمم گفت الان ی همچبن چیزی میگیا  خوب الان بگو مشکلت با پدرت دقیقا جیه تا کمکت کنیم

رافائیل فرشته عشق

مشکلم اینه که با ۳۰ سال سن به قدر اعتماد به نفسم آورد پایین که خودم را همیشه حقیر دیدم و اجازه دادم هرکس هرچقدر میتونه بهم بدی کنه.تو ۳۰ سالگی مجرد و بی آینده 

دیگه بریدم .نزدیک ۳۰ سالم

استارتر ببخشید قصد فضولی نداشتم الان اون تاپیک که گفتی خانواده پدری بختمو بستند رو خوندم

خاستم بگم من هم همین مشکل شما رو دارم.یمن یه اقایی با لباس سبز به خواب خواهرم اومد و گفت فلان عمه ات براتون دعا گرفته بختتون بسته بشه برای رفعش تا میتونید قران بخونید و نماز اول وقت

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
من یه زمانی  تو زندگیم به نقطه ای رسیدم که خواستم خودکشی کنم. تا مدتها تو فکرش بودم.تا اینکه خب ...

منم همینم .از بیرون خوشبحالت از درون داغون.مخصوصا بعد از خیانتی که بهم شد قبل ازدواجم .

استارتر ببخشید قصد فضولی نداشتم الان اون تاپیک که گفتی خانواده پدری بختمو بستند رو خوندم خاستم بگم ...

نمیتونم قران بخونم .حالم بد میشه .جوری شدم از همه چیز دوری میکنم .نماز میخونم عصبی میشم‌