2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

211 بازدید | 39 پست

خانوما من بعد سقط دوقلوهام تنبلی شدید تخمدان پیدا کردم درست حسابی پریود نمیشدم یعنی عقب نمینداختما وای کم پریود میشدم دوره هامم از ۳۰ روزه افتاده به ۲۵ تا ۲۹ روزه این ماه اخر یکم پریودم زیادتر شد که فکر کنم به خاطر ویتاگنوس بود فقط سوال من اینه که مگه تنبلی تخمدان باعث نمیشه که پریودا عقب بیافته یا کلا پریودی نیاد ؟ من که هر ماه به وقتش حتی زودتر پریود میشم پس چرا باز تنبلی تخمدان میگن دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثه توام پریودام ۲۵ یا۲۶شده جدیدا بهم گفتن تنبلی تخمدان هست ..فکرمیکنم همون اختلال درتخمک گذاری ...

من با دارو هم یدونه به زور فولیکول داشتم که اونم کوچیک بود باز باردار نشدم ولی بارداری اولم با یه بار مصرف کلومیفن دوقلو باردار شدم که سقط شدن