2777
2789
عنوان

مطمئنم تو این سایت کسی هم هست که خیلی خوب فال میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 34 پست
جعبه میبینم. جعبه نشان از جنس مخالف دارد. اگر زن هستی مردی در زندگی توست و اگر مرد هستی زنی در زندگی ...

میشه برای منم بگیری🙏🙏

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
جعبه میبینم. جعبه نشان از جنس مخالف دارد. اگر زن هستی مردی در زندگی توست و اگر مرد هستی زنی در زندگی ...

عزیزم چه ضربه اب مثلا

شوهرم الان چند ماهه رفته از خونه اون مرد هم که تو فاصله شوهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه ضربه اب مثلا شوهرم الان چند ماهه رفته از خونه اون مرد هم که تو فاصله شوهرمه

من فقط فالتو گرفتم با یه نرم افزار که همیشه واسه خودم درست میگه

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
عزیزم چه ضربه اب مثلا شوهرم الان چند ماهه رفته از خونه اون مرد هم که تو فاصله شوهرمه

اگر فال درست باشه واست گفته که اگر از کارهاش دست برنداشت قیدشو بزن

اسم نرم افزارش چیه؟

تو گوگل استور بزن فال قهوه عکس یه فنجونه با زمینه قهوه ای داخلش چندتا گزینه داره قهوه شیخ بهایی حافظ

فال قهوش معمولا درسته و اشتره میکنه به نیتت

در دوستی با دوستان نزدیکت تجدید نظر کن. افراد خوبی دور و برت را فرا نگرفته اند. افرادی می بینم گربه صفت و ریاکار. مراقب و آگاه باش که در سختی ها نه تنها تو را تنها می گذارند بلکه از پشت نیز به تو خنجر می زنند. فیلی در فنجانت میبینم. فیل همیشه نشانگر افراد بزرگ بوده، افرادی که علم زیادی دارند ، یا افرادی که ثروتمندند و صاحب مقام. در اطرافیانت بنگر. برای رسیدن به قله باید از دامنه شروع کنی. با بهترین افراد از دوست و آشنا که در اطرافت میشناسی بیشتر معاشرت کن، آنها راه معرفی تو به افراد بزرگترند. موفقیت بزرگی در انتظار توست اگر به حرفم گوش کنی.. مدتی است در کارت گره افتاده اما خوشحال باش که در فالت دَر افتاده و این یعنی گشایش، یعنی به زودی درهای شادی و نعمت به رویت باز می شود و در کار بسته ات گشایشی ایجاد می شود که اطرافیان همه از آن صحبت خواهند کرد. انسان خوش مشربی هستی، اهل رفیق بازی هم هستی  که کمی هم در آن افراط کرده ای. جامی که در قهوه ات میبینم میگوید اگر به همین وضع ادامه دهی بزودی گرفتار خواهی  شد. هرچه زودتر حداعتدال را به زندگی خودت برگردان.