2777
2789
عنوان

بیاین در مورد طلاق سوال داشتم

309 بازدید | 22 پست

میشه من که حق طلاق ندارم برم  درخواست بدم یه پسر ده ماهه دارم ؟آیا دادگاه قبول میکنه؟بعد چه من درخواست بدم چه ندم پسرمو تا چند وقت دادگاه بهم میده نگه دارم؟ واینکه چه درخواست بدم چه ندم تکلیف مهریه چی میشه؟

ولی کل نگرانیم برای پسرمه

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خودت طلاق بخوای باید مهریتو ببخشی 

پسرتم تا ۷ پیش خودته بعدش دادگاه تصمیم میگیره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

دقیق نمیدونم ولی بهتره به جای تقاضای طلاق درخواست مهریه بدی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

عزیزم پسر تا هفت سالگی پیشته و بعد هفت سالگی پیش همسرت درخواست میشه بدس ولس خیلیییییی برو بیا داره خیلیییییی

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

پسر تا 7 سالگی

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
من فقط میدونم در هر صورت مهریه رو میدن به شما

هرکی طلاق بخواد باید پول بده 

مثل حق فسخ در معامله هست

زن مهریشو میبخشه طلاق بخواد

مرد مهریه میده اگه طلاق بخواد

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
هرکی طلاق بخواد باید پول بده  مثل حق فسخ در معامله هست زن مهریشو میبخشه طلاق بخواد مرد مهریه ...

نه گلم مهریه در هر صورت مال زنه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

من خودم دادخواست طلاق دادم تو وقت رسیدگی گقتم ۴۵۰ سکه مهریه ام ۵۰ تاشو می بخشم بعد یه سری سوال ازم پرسیدن و بعدش نظر داور خواستن و الانم که رای دادگاه اومده من همینا میتونستم بهت کمک کنم 

بله اگه دلیل موجه دارید میتونید درخواست بدید یه سری ادله مخصوص داره مثل ناتوانی جنسی یا اینکه ول کرده باشه رفته باشه(مفقودی) و اینا ک باید سرچ کنید در غیر اینصورت خیر نمیتونید درخواست بدبد مگر توافقی

پسرتون تا ۷ سالگی پیش شماست مگر اینکه توافق کنید و همسرتون رضایت بده

مهریه با اون ادله تعلق پیگیره بهتون اما طلاق توافقی مهریه تعلق نمیگیره 

اگه براتون پسرتون مهمه میتونید مهریه رو ببخشید پسرتون رو بگیرید که اونم باید توافق کنید توی دادگاه اعلام کنید

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖